Jól sikerül a gyereknek az idei tanév? A számmisztika elárulja

Életszámából és osztályából könnyedén kiszámolhatod, mit jósol a numerológia gyermekednek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány évvel ezelőtt szülőként abban segítetted gyermeked, hogy első lépéseit ügyesen, épségét megőrizve tegye meg, most pedig árgus szemekkel figyelheted tanulmányait, miként alapozza meg a jövőjét az iskolapadban.

Ha kíváncsi vagy, mit hozhat neki az új tanév, rosszabb vagy jobb jegyeket, a számmisztika segítségével személyre szólóan kiszámolhatod. Nem kell hozzá más, mint gyermeked életszáma, és az, hogy melyik osztályba jár. Életszámát születési dátuma számjegyeinek összeadásával és a kapott összeg jegyeinek mindaddig történő újbóli összeadásával kaphatod meg, amíg a végeredmény egyjegyű nem lesz.

Ha megvan az életszáma, add hozzá azt a számot, ahányadik osztályba most jár a gyermeked. Ha már nagyobbacska és középiskolás, a 9-cel, 10-zel, 11-gyel és 12-vel számolj! Az összeg számjegyeit add össze megint annyiszor, míg végül nem kapsz egyjegyű számot eredményként. Ezt a számot keresd ki alul, és olvasd el a leírást!

Például, ha gyermeked elsős, és 2008. május 5-én született:

2+0+0+8+5+3=18, 1+8=9-es életszám; 9+1=10, 1+0=1.

1-es

Ne gondold, hogy az egyes rosszat jósol, éppen ellenkezőleg: gyermeked ebben a tanévben nagyszerűen teljesíthet. Az egyes szám a számmisztikában erős számnak minősül, prioritást élvez a többivel szemben. Lehet okotok a derűlátásra, gyermeked szorgalma ugyanis jól kamatozhat. Ha lelkesedése fennmarad, és mindig ügyesen készül, az osztály élére is kerülhet eredményeit tekintve, de annyi bizonyos, hogy tavalyi eredményeit felülmúlhatja.

2-es

Ha a kettes számot kaptad, gyermeked elsősorban a szóbeli megnyilvánulások alkalmával kaphat jó jegyeket, ugyanis a kettes a kommunikáció száma a numerológiában. Gyakoroljátok sokat az írásos megnyilvánulást is, legyen szó helyesírásról, fogalmazásról, idegennyelvi feladatokról vagy akár matematikai példákról. Ha odafigyeltek mindenre, és nem hanyagoljátok el az otthoni gyakorlást, akkor sikeres lehet a tanév.

3-as

A hármas az alkotás száma, gyermekedben sok lehet ebben a tanévben a tenni akarás, a lelkesedés, az alkotó szellem, hogy kihozza magából a legtöbbet. Kreativitása ebben a tanévben a tetőfokára hághat, minden olyan tárgyban brillírozhat, ahol gondolkodni kell, megoldást kell keresni, illetve főleg azokban, ahol valamennyire szabad kezet is kap, hogy megoldásra jusson. Végül pedig a rajzórákon is gyönyörű munkái lehetnek.

4-es

Energikus, lendületes, kitartó lehet a gyermeked ebben a tanévben, ha a számolás végeredményeként a négyest kaptad. Gyermeked előtt még a legmacerásabb tantárgyakat illetően sem igen állhatnak akadályok, mert lelkesedése nagy valószínűséggel nem csappan meg, és mint tudhatjátok, ha valaki igazán akar valamit, jó eséllyel el is érheti. Éltesd a gyermekedben nap mint nap a saját magába vetett hitét, mert arra mindig szükség van.

5-ös

Az ötös a számmisztikában a mozgás, a nyüzsgés, a változatosság száma. Sajnos előfordulhat, hogy ebben a tanévben a számok a gyermekednek azt jósolják, hogy nem lesz neki könnyű megülni az iskolapadban. Bár alapvetően tündéri gyerek lehet, most előfordulhatnak nála magatartásproblémák, nehezebben koncentrálhat. Gondoskodj róla, hogy eleget aludjon, és jól egyen, mert az segíti őt az odafigyelésben.

6-os

A hatos szám harmonikus energiákat hordoz, ezért szerencsésnek mondhatjátok magatokat, ha a számolás végeredményeként ezt kaptátok. A tanév gyermeked számára ugyanis relatíve eseménytelennek, szebben fogalmazva nyugalmasnak ígérkezhet. Bár javítani sem biztos, hogy fog az elmúlt évhez képest, rontani sem, ami jó hír. Napjai jól, alapvetően sikeresen telhetnek az iskola falai között.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

7-es

A hetes a szellemi energiák hordozója, ezért, ha most ezt kaptad, erre a tanévre csupa jót ígérnek nektek a számok. Gondolkodása, szellemi képességei sokat fejlődhetnek idén, és ezt a tanárai is észrevehetik. Jegyei jók lehetnek, jobbak akár az eddigieknél is, és a logikát, fejtörést igénylő tárgyakban, reál vonalon elsősorban, különösen jól teljesíthet. Ez a tanév tehát igazán gyümölcsözőnek ígérkezik a számotokra.

8-as

A nyolcas a siker száma a numerológia szerint, ezért kinek másnak is lenne majd az osztályban sikeresebb a tanéve, mint a te gyermekednek? Most nagy eséllyel indulhat a gyermeked akár egy kitűnő bizonyítványért is, de, ha ez nem is sikerül, annyit biztosra vehettek, hogy a maga elé kitűzött céljait elérheti. Például, ha csak egyetlen mumus tantárgyból szeretne javítani, akkor most valószínű, hogy sikerül is.

9-es

Gyermeked számára a mostani tanév nem elsősorban az iskolai teljesítményeit illetően hozhat fejlődést. Bár ott is zökkenőmentes, harmonikus év várhat rá, mint azt a kilences szám a hatoshoz hasonló módon ígéri a numerológiában, a következő hónapok során inkább érzelmileg, emberileg, emberi kapcsolataiban gyarapodhat gyermeked látványosan. Veletek, tanáraival, barátaival sokat fejlődhet a kapcsolata.

Ezt is szeretjük