9 pihe-puha pulóver 8 ezer forint alatt

Domborodó pocakra

Az ősz második felében a pulóver már alapdarab. Fókuszálj a nőies darabokra, melyeket öröm viselni!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hideg napokon jólesik beburkolózni egy puha, meleg pulóverbe, ám ha már látványosan domborodik a pocakod, a vastag ruharéteg a rémálmod is lehet. Kismamaként talán még nehezebb a nőies stílussal összeegyeztetni a praktikus kötött felsőket, hiszen a bő szabások optikailag megnövelhetik a kerületedet, illetve egybemoshatják az alakodat. Ráadásul a nehézkes anyagok nem mindig váltják be a kényelem ígéretét, mert úgy érezheted, hogy korlátoznak a szabad mozgásban, esetleg irritálhatják a bőrödet, ha az hiperérzékennyé vált a terhesség alatt.

A választásnál ezeket a szempontokat is rangsorolnod kell, de a legfontosabb mégis az lehet számodra, hogy örök darabra lelj, mely sohasem megy ki a divatból, illetve nőies és vagány stílusban egyaránt megállja a helyét, mégsem aranyáron mérik az üzletekben. Az őszi-téli divat most kedvező számodra, mert a hosszított és a lezser fazonok egyaránt jelen vannak a kínálatban, ezúttal viszont sokkal finomabbak és nőiesebbek a szabásvonalak.

A simogatóan lágy angóra- és a kasmírgyapjú most különösen nagy szerepet kap az aktuális trendekben: az efféle pulóverek pedig nemcsak kényelmesek, hanem szuperelegánsak is. Íme, a legelőnyösebb pulóverfazonok nagy pocakra!

Nélkülözhetetlen őszi darabok

Összeválogattuk a szezon legpraktikusabb, jól variálható, divatos ruhadarabjait, amelyek akkor is előnyösek számodra, ha a terhesség alatt felszaladt rád néhány pluszkiló.

Ezt is szeretjük