Testvért szerettek volna a kisfiuknak, négyes ikreik lettek: tündéri fotókon mutatja meg az édesanya az életüket
A háromtagú család egyik napról a másikra lett héttagú.

helloquadruplets
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Két Lotti elolvasása után valószínűleg a legtöbb kilencéves kislány szeretett volna ikertestvért magának, vagy úgy érezte, felnőttként örömmel válna ikrek édesanyjává.

Az ikrekkel kapcsolatos romantikus elképzeléseknek azonban - ha előbb nem - legkésőbb az első gyerek születése véget is vet. Az ohioi Dayna Childress és férje, Colby is csak egy testvért szerettek volna kisfiuknak, Lincolnnak. Az élet azonban másképp szőtte történetük fonalát.

Az élet négyes ikrekkel

Az amerikai házaspár első gyermeke kilenc hónapos volt, amikor úgy döntöttek, jöhet a tesó - mivel szerették volna, ha kis korkülönbség van köztük. Hét hónap telt el, mire pozitív lett Dayna terhességi tesztje, ám a hatodik héten elvetélt. Ezt követően rövid időn belül újra várandós lett, ám ez a baba is korán elköszönt. A vetélések miatt a pár egy éven át termékenységi kezeléseket kapott, Dayna petefészkét stimulálták. Abban a hónapban, amikor megfogantak négyes ikreik, az orvos figyelmeztette a párt, hogy az ultrahangon úgy látja, egyszerre hat petesejt is megérett, most inkább ne próbálkozzanak a teherbe eséssel, mert veszélyes lehet. A továbbiakról Dayna Instagram-oldalán tudósít, ahol már 350 ezer követője van.

A fiatal pár azonban nem fogadta meg az orvos tanácsát. 29 hét múlva pedig megszületett Simon, Willis, Otto és egyetlen kislányként Willow.

A koraszülöttosztályról szerencsére a lehetőségekhez képest gyorsan kikerültek, és a szülést követő időszak izgalmait felváltotta az otthoni napok örömmel vegyes fáradtsága.

Dayna azonban - a vetéléseket leszámítva - nemigen panaszkodik posztjaiban, inkább időről időre tündéri fotókat oszt meg gyerekeiről.

A fenti cuki videóval az édesanya azt próbálja érzékeltetni, mekkorát nőttek nem egészen egy év alatt - januártól decemberig - a négyes ikrek.

Időnként Daynának is furcsa belegondolni, hogy már öt gyereke van, még mindig csak 31 éves múlt. Mint írja, alig várja, hogy lássa, milyen kalandokat hoz ez az év számára.

Vicces belegondolni, hogy a majdani általános iskolai osztályuknak úgy 15-16%-át kiteszik majd a négyes ikrek.

Egyenpizsiben a család: a bal szélen a nagy tesó, Lincoln ölében öccse, Simon, mellettük a hugi, Willow, mellette Otto, anya ölében pedig Willis.

A négyes ikrek ma már 2,5 évesek múltak, bátyjuk, Lincoln pedig hatéves. A fotók tanúsága szerint nagy az egyetértés.

Ezt is szeretjük