Szívszorító fotókon a meddőséggel szembeni harc: az utolsó képek mindenkinek erőt adnak

Intim fotókon örökítették meg a küzdelmet, amit azért éltek át, hogy kisbabájuk születhessen. Képeik másoknak is erőt adnak.

meddoseg harc cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak szerencsések, akiknek nem kell sokat küzdeniük azért, hogy kisbabájuk születhessen, de sajnos egyre többen vannak azok a párok is, akik éveket várnak, vagy fájdalmas, nehéz procedúrákon mennek át azért, hogy gyarapodhasson a családjuk.

A fotós, Amanda Naor az utóbbi csoportba tartozott. A harmincadik születésnapján döntöttek úgy a szerelmével, hogy készen állnak a gyermekvállalásra, azonban a tervük nem alakult zökkenőmentesen, amit mindketten igen rosszul viseltek.

Fájdalmas harc egy kisbabáért

Amanda több mint egy éven keresztül havonta elsírta magát, amikor megjött a menzesze. Mivel sokáig nem sikerült teherbe esnie, kipróbáltak minden lehetséges megoldást, amiről csak hallottak: például mérte a hőmérsékletét, gyógynövényteákat ivott, de a következő egy évben sem mutatott pozitívat a teszt. Ekkor úgy döntöttek, orvosi segítséget kérnek, a nő pedig végigfotózta fájdalmas útjukat a családalapítás felé. Rengeteg nehézségen és fájdalmon kellett átmenniük ahhoz, hogy a végén azt mondhassa: minden perc megérte a szenvedést. Szívszorító, intim fotókat osztott meg a küzdelmükről. Az utolsó képek viszont mindenkinek reményt adnak.

Ezt is szeretjük