Milyen karmikus szál köt össze gyermekeddel?
A keresztnév elárulja
Anya és gyermeke voltatok előző életetekben is, esetleg másféle kapcsolatban álltatok?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus felfogás szerint elképzelhető, hogy csemetéddel a köztetek lévő szereteten túl a karma láthatatlan szálai is összekötnek. Így már előző megtestesülésetekben is lehetett közötök egymáshoz, akár mint anya és gyermeke, akár más felállásban - és mindketten hoztatok magatokkal valamiféle karmikus örökséget.

Ennek megfelelően kell alakítanotok jelenlegi életetek is, ami most elsősorban a te feladatod, hiszen szülőként neked kell terelgetned a kicsit, és nem fordítva. Tudd meg, milyen kapcsolatban álltatok korábban, és miként segítheted hozzá ahhoz, hogy boldog és teljes életet élhessen. A legnépszerűbb februári keresztnevek közül válogattunk.

Dóra - Isten ajándéka

Dóra nevű kislányod igazi szociális lény, emellett rendkívüli érzéke van az esztétikum iránt. Hajlamos lehet azonban az idealizmusra, ami felnőttként megnehezítheti számára a boldogulást.

Éppen azért választott téged édesanyjául, mert elég erős vagy ahhoz, hogy, ha elszakadna a valóságtól, visszatereld őt a helyes útra.

Ezzel karmikus kötelességedet is teljesítenéd - a jelenlegi felállás ugyanis arra enged következtetni, hogy előző életetekben, amikor a kicsi nem feltétlenül a gyermeked, de mindenképpen egy tőled függő személy volt, esetleg nem tettél meg mindent érte.

Abigél – Az apa öröme, ujjongás

Elképzelhető, hogy előző életetekben korlátozni próbáltad Abigél nevű kicsidet, aki akkor valószínűleg nem a gyereked, hanem más hozzátartozód, esetleg éppen a házastársad volt. Mostani leszületése révén azonban lehetőséget kínál neked karmád megtisztítására, amit úgy tehetsz meg, hogy segíted csemetédet életfeladata beteljesítésében. Ennek érdekében a magad eszközeivel hozzá kell járulnod érvényesüléséhez és kiteljesedéséhez - aminek pedig a leghatásosabb módja az, ha minden adandó alkalommal érezteted vele feltétel nélküli szeretetedet, illetve sok-sok pozitív visszajelzés révén erősíted az önbizalmát.

Csenge - Cseng

A karma tana szerint elképzelhető, hogy előző életetekben egymás riválisai voltatok Csenge nevű kislányoddal, aki azonban akkoriban nem a gyereked, hanem egy barátnőd volt - valószínűleg ugyanannak az embernek a szeretetét akartátok magatokénak tudni. Karmikus örökségként jelenlegi megtestesülésetekben külső és belső értékeinek megjelenítésében kell őt támogatnod. Ezért fontos, hogy megfelelő érzelmi hátteret biztosíts számára, ha pedig bizonytalanná válna önmagában, tudatosítsd benne, hogy milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezik.

Lívia - Ólomszínű, kékes

Előző megtestesülésetekben az alá- és felülrendelt szerepeket tisztázandó számos hatalmi játszmába keveredtetek - persze nem mint anya és gyermeke, hanem mint két testvér vagy barát.

Jelenlegi megtestesülésetekben az a karmikus feladatod, hogy segíts csemetédnek megtalálni az egyensúlyt az önfeláldozás és az uralkodás között.

Ennek érdekében érdemes fejlesztened benne az olyan nőies minőségeket, mint az együttérzés, a segítőkészség és az elfogadás, eközben azonban férfioldaláról se feledkezz meg: taníts neki bátorságot, határozottságot és érdekérvényesítést.

Balázs - Királyi

A karma tana szerint elképzelhető, hogy előző életetekben Balázs nevű kicsid - aki akkoriban nem a gyermeked, hanem édesapád vagy édesanyád, netán egy idősebb rokonod volt - esetleg nem tett meg érted mindent. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy jelenlegi megtestesülésetekben szerepet kellene cserélnetek, hiszen szülőként gondoskodnod kell csemetédről. Fontos azonban, hogy fejleszd benne az együttérzést, a toleranciát és az önfeláldozást - ugyanis ezek birtokában teljesítheti be életfeladatát, ami pedig mások támogatása és segítése.

Iskolaérettség

Megkezdheti a gyerkőc szeptemberben a tanulmányait, vagy maradjon még egy évig az oviban? Videónk segít eldönteni a kérdést.

Rómeó - Rómába zarándokló, római

Szinte biztos, hogy előző megtestesülésetekben nem anya és gyermeke voltatok, a kettőtök közötti viszonyt pedig hektikusság és bizonytalanság határozta meg. Ennek megfelelően mostani inkarnációtokban szülőként elsődlegesen az érzelmi stabilitást kell biztosítanod Rómeó nevű csemetéd számára. Minden lehetséges módon erősítsd meg köteléketeket, ám ügyelj arra, hogy eközben csak az ésszerűség határain belül korlátozd a kicsit. Az együttérzésre való képessége mellett fejleszd vezetői adottságait is, ugyanis életfeladata, hogy empatikus, ám határozott irányítóként tegye jobbá a körülötte lévők életét.

Mátyás - Jahve ajándéka

A karma tana szerint lehetséges, hogy Mátyás nevű kicsid előző megtestesülésében nem nagyvonalúságáról volt híres, amit te magad is megtapasztalhattál a bőrödön, például mint alacsonyabb rangú rokona. Az akkoriban kialakult helyzetből mindketten hoztatok magatokkal valamiféle karmikus örökséget jelenlegi életetekbe.

Csemetéd elsődleges feladata most az, hogy képessé váljon az áldozatvállalásra - akár az anyagiak terén is -, illetve felnőve megteremtse és megőrizze családja egzisztenciáját. Neked pedig az a dolgod, hogy támogasd ebben azáltal, hogy megtanítod őt együtt érezni, lemondani, illetve, ha a körülmények megkívánják, küzdeni is.

Ákos - Fehér sólyom

Előző életében Ákos nevű kicsid híján lehetett az érdekérvényesítő képességnek - sőt, elképzelhető, hogy - nem anyaként, hanem valamilyen más szerepben - te magad is akadályoztad abban, hogy kiálljon magáért.  Ennek megfelelően gyerkőcöd mostani életében meg akarja tapasztalni a pozitív értelemben vett hatalmat - amihez pedig a te támogatásodra is szüksége van. Tanítsd meg arra, hogy az irányítás egyben kötelezettséggel és felelősséggel is jár, mivel mások számára is lehetővé kell tennie a célba jutást.

Ezt is szeretjük