Milyen sorsot hordoz a gyerek neve?
A legnépszerűbb decemberi névnapok
Tudd meg, milyen utat rendeltek gyermekednek az égiek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a szülő hajlamos azt hinni, hogy maga választja meg a gyermeke keresztnevét, az ezotéria szerint ezt valamiféle sugallat hatására teszi, mintegy megérezve, milyen sorsot szántak a kicsinek az égiek.

Így már most kaphatsz valamiféle képet arról, miként boldogul majd a lurkó felnőttként. Ismerd meg a legnépszerűbb decemberi neveket - és a sorsot, ami viselőjüknek rendeltetett.

Viktória - Győzelem

Szinte biztosra vehető, hogy Viktória nevű kislányod több területen is kiváló adottságokkal és képességekkel rendelkezik. Mindemellett a női oldala is erős - elbűvölő jelenség válik majd belőle, aki akarva-akaratlanul megdobogtatja az ellenkező neműek szívét.

A gond csak az, hogy az önbizalma kissé ingatag lábakon áll, és, mivel nincs - vagy nem eléggé van - tudatában rendkívüli tulajdonságainak, lehetséges, hogy nem tudja majd teljes mértékben kibontakoztatni azokat. Hogy ez ne történhessen meg, sok-sok pozitív visszajelzés révén tanítsd meg hinni önmagában - így nevéhez méltón az élet minden területén győzelmet arat.

Barbara - Külföldi

Öntudatos és önérzetes teremtés válik majd Barbara nevű lányodból, aminek az előszele valószínűleg már most is érezhető. Képes lesz arra, hogy minden körülmények között kiálljon magáért, így nemigen kerül majd igazán nehéz helyzetekbe, vagy, ha mégis, gyorsan megtalálja a kiutat. Mindebben eredeti látásmódja, gyors felfogása és analizáló gondolkodásmódja is segíti. A kívülálló szemében talán túlontúl is határozottnak és céltudatosnak tűnhet, valójában azonban mély érzésű ember - ám ezt az oldalát csak az arra érdemeseknek, no meg társának és gyermekeinek mutatja meg.

Viola - Ibolya

A Viola nevű kisgyerekből érzelmekkel teli, egyszersmind ambiciózus felnőtt válik majd, feladata pedig, hogy ezt a fajta kettősséget valamiképpen feloldja. Egyfelől társként és anyaként szeretne kiteljesedni, másfelől pedig a karrier is vonzza - elképzelhető, hogy adódnak olyan szakaszok az életében, amikor az egyik felülkerekedik a másikon, és viszont. Hogy ne maradjon benne hiányérzet, érdemes már most megtanítanod arra, miként oszthatja be a legoptimálisabban idejét és energiáját - ha ez sikerül, boldog, a magánéletében és a hivatásában egyaránt kiteljesedett nőként élheti le az életét.

Tamara - Datolyapálma

Tamara nevű gyermeked életében központi szerepet játszik az érzelmi biztonság. Nehezen válik majd meg a szülői háztól, de az sem kizárt, hogy viszonylag korán saját családot alapít majd. Kiváló társ és anya válik belőle. Előfordulhat, hogy nem a legkellemesebb eszközökkel próbálja kicsiholni környezetéből a pozitív megerősítést, de szeretetre méltó személyiségének köszönhetően ezt az apró gyengeséget mindenki elnézi neki. Bár a karrier csak másodlagos jelentőséggel bír a szemében, átfogó ismereteiből, jó gyakorlati érzékéből, nem utolsósorban pedig megbízhatóságából fakadóan ezen a téren is sikerre számíthat.

Ambrus - Halhatatlan

Ambrus nevezetű csemetéd számára különösen fontos lesz az, hogy a maga értékrendje szerint élhessen. Minden körülmények között alkalmazkodik az elveihez, ami miatt lehet, hogy rögösebb utat kell bejárnia.

A kisebb kudarcok azonban nem szegik kedvét, hosszabb távon pedig garantáltan meghozza a sikert ez a fajta attitűd, már csak azért is, mert tehetség és szorgalom párosul hozzá. Ami a magánéletet illeti, lurkód a kapcsolataiban sem köt kompromisszumot. Olyan embereket keres maga mellé, akik az övéhez hasonló nézeteket vallanak, és ahogy mondani szokás, előbb-utóbb megtalálja zsák a foltját.

Árpád - Árpa

Árpád nevű csemetéd a legkevésbé sem lesz híján a racionalitásnak, amihez jókora adag határozottság és célorientáltság is társul majd. Így aztán, bármilyen hivatást is választ, nem lesznek előtte legyőzhetetlen akadályok. Lényegében mindent megszerezhet, amire vágyik, ám - melegszívű ember lévén - csak akkor lesz igazán boldog, ha mindezt másokkal is megoszthatja. Nemcsak a családja iránt viseltetik nagyvonalúsággal, de a lehetőségeihez mérten a nála kevésbé szerencséseket is igyekszik támogatni. Mivel e téren hajlamos lehet túlzásba esni, nem árt, ha még idejében józanságra és önmérsékletre tanítod.

Ovis bajok

Sok kicsinél ovis korban derül fény olyan magatartászavarokra, melyek a későbbiek során megnehezíthetik számára a társadalomba való beilleszkedést, ezáltal pedig a boldogulást is. Tudd meg, melyek ezek, és vedd elejét a bajnak!

Lázár - Isten a segítőm

Lázár nevű lurkód egyfelől racionális, másfelől nagyon is érzékeny felnőtté válik majd - az pedig, hogy mikor melyik oldala kerül előtérbe, leginkább mindenkori hangulatán múlik majd. Ez a fajta kettősség némiképp megnehezítheti számára a boldogulást, komoly veszély azonban szerencsére nem fenyegeti - a hivatásában kiváló teljesítményére való tekintettel szemet hunynak egy-egy eltúlzott megnyilvánulása fölött, családja és barátai pedig képtelenek néhány percnél tovább haragudni rá. Az egyetlen konfliktusforrást az jelentheti, hogy, mivel igyekszik a dolgok mélyére ásni, merő jó szándékból olyasmibe is beleárthatja magát, ami nem igazán rá tartozik - ezt megelőzendő már kicsiként tanítsd diszkrécióra.

Miklós - Győzelem

Miklós nevű gyermeked számára kiemelkedő fontosságú lesz a kiszámíthatóság és a stabilitás - mindezt azonban saját magától is megköveteli. A munkában kitartásáról és állhatatosságáról válik híressé, miközben a hozzá közel állók is minden körülmények között számíthatnak rá. Gondot csak az okozhat, hogy nehezen szánja rá magát bármiféle váltásra - így lehetséges, hogy elsiklik egy-egy igazán jó lehetőség fölött, illetve nehezen lép ki a kevéssé működő kapcsolatokból. Bár mindez alapvetően nem akadályozza meg a boldogulásban, érdemes kifejlesztened benne bizonyos fokú rugalmasságot, ennek birtokában válhat ugyanis teljes mértékben kiteljesedett emberré.

Ezt is szeretjük