Melyik napon született a gyereked?
Ennyire lesz gazdag
Minden szülő szeretné anyagi biztonságban tudni gyermekét. Vajon a tiéd bővelkedik majd földi javakban?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gazdagság viszonylagos, ám a lelki és szellemi jólét mellett a legtöbb szülő azt szeretné, ha gyermeke anyagiakban sem szenvedne hiányt felnőttként. Ennek érdekében sokan már kiskoruktól igyekeznek rávezetni csemetéjüket, hogyan is kell bánni a pénzzel annak érdekében, hogy felnőttként mindig legyen belőle elég a zsebében.

Mindez természetesen a legkevésbé sem haszontalan, ám, ha öröknaptárunk segítségével kiszámolod, melyik napon született porontyod, már most kaphatsz némi információt az anyagi javakhoz való viszonyáról.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Jó érzéke lesz a pénzhez abban az esetben, ha hétfőn jött a világra. Az ezen a napon született gyerekek rendkívül igényesek, ami nagyban meghatározza kiadásaikat is - ám nem kell aggódnod, hiszen kicsidnek különös tehetsége lesz ahhoz, hogy mindenre előteremtse mindazon anyagi javakat, melyekre vágyik.

Ezen tulajdonságának köszönhetően - ha időnként kőkeményen meg is kell dolgoznia egy-egy álmáért - gyermekednek sosem lesznek pénzügyi gondjai.

Ha kedden született

Kiváló üzleti érzékkel áldottak meg az égiek gyermekedet, ha a keddi napon látta meg a napvilágot. Nem árt azonban odafigyelned rá felnőtté válását követően sem, hiszen elszántsága könnyen a visszájára fordulhat - így pedig, ha nem kap elég szeretetet és támogatást, akár egy számító pénzember is válhat belőle. Aggodalomra azonban nincs okod, hiszen a boldogságban nevelkedő gyerekből érzelemgazdag és intelligens felnőtt válik majd, akinek legalább annyira fontosak szerettei, mint az anyagiak.

Ha szerdán született

A szerdai gyerekek legfőbb erénye - legalábbis a pénzügyeket illetően - az, hogy gyűjtögetés vagy költekezés helyett az állandóságra törekszenek. Ha tehát csemetéd szerdán jött világra, a fentieknek megfelelően nemigen lesznek anyagi gondjai. Anélkül, hogy a számára fontos dolgokat meg kellene vonnia magától, mindig lesz egy megfelelő mértékű tartalék is a bankszámláján. Így, ha nem is válik belőle milliomos, tökéletes anyagi biztonságban élheti le az életét.

Ha csütörtökön született

Áldott jó szíve fogja okozni a legtöbb gondot kicsid életében abban az esetben, ha csütörtökön jött a világra, hiszen az ezen a napon született gyerekek senkinek nem tudnak nemet mondani, egyebek között akkor sem, ha baráti kölcsönről van szó. Ezzel persze alapjában véve nincs is semmi gond, kivéve, ha néhányan elfelejtik megadni tartozásukat. Nem kell azonban kétségbeesned, hiszen csöppségednek az esetleges nehezebb helyzetekben is mindig lesz megoldása, így egy-egy komolyabb kiadás esetén sem válik üressé pénztárcája.

Ha pénteken született

A pénteki gyerekekre a gyakorlatiasság és a gazdaságosság jellemző, mely tulajdonságok eredményeként elég hamar komoly egzisztenciát sikerül felépíteniük. Éppen ezért kicsid, ha ezen a napon született, az átlaghoz képest meglehetősen nagy lábon élhet majd. Vigyáznia kell azonban arra, hogy véletlenül se essen át a ló túloldalára, hiszen a könnyen jött dolgok könnyen el is mennek. Tanítsd csemetédet megfontoltságra, így ugyanis nem valószínű, hogy felnőttként szembe kell majd néznie ezzel a problémával.

Ha szombaton született

Nem lesz a spórolás mintaképe csemetéd abban az esetben, ha szombaton született, így költekezéseinek legfeljebb pénztárcája vastagsága szabhat határt.

Rosszat azonban nemigen lehet mondani róla, hiszen minden egyes forintot saját maga teremt elő. Üzleti érzékének és kitartásának köszönhetően az igényeinek megfelelő keresettel fog rendelkezni. Nyereséget ígérő projektjeibe pedig családját és barátait is szívesen bevonja, megteremtve ezzel a környezetében élők jólétét is.

Ha vasárnap született

Ha gyermeked vasárnap született, minden egyes forintért keményen meg kell majd dolgoznia. Ezt azonban a legkevésbé sem éli meg traumaként, hiszen komolyabb anyagi nehézségekre - éppen kitartásának köszönhetően - nem kell számítania. Megeshet ugyan, hogy egy-egy hirtelen jött kiadás megviseli a költségvetését, ám csemetéd újra és újra képes lesz talpra állni. Ráadásul a pénznél többre tartja majd a szellemi-lelki értékeket, ez utóbbiakban pedig soha nem kell szűkölködnie.

Ezt is szeretjük