Melyik jegyben született a gyerek? Ennyi pénze lesz nagykorában

A horoszkópnak köszönhetően már most megtudhatod, gazdag lesz-e a gyerek, vagy szegény.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szülőként biztosan téged is nyomaszt a gondolat, hogy a bizonytalan gazdasági helyzetben vajon milyen jövője lesz csemetédnek.

Természetesen a nevelés is számít, mint ahogy a gyerek pénzügyi intelligenciája is fejleszthető. a hiszel abban, hogy a horoszkóp meghatározza a jellemet, akkor tudnod kell, hogy az anyagiakhoz való hozzáállásról is képet ad, ezt mutatjuk most be neked.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos csillagjegy mindig tudja, mit akar, mindig tudja, hogyan irányítson, és nem lesz ez a jövőben sem másképp. A hatalom mondhatni a vérében van, ahogyan az azzal járó egzisztencia megteremtésére való törekvés is. Pontosan emiatt nem kell attól félned, hogy gyermeked elszórja a pénzét, mindig törekszik majd arra, hogy a saját és családja jólétét fenntartsa.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A hihetetlen alaposság és kitartás, ami a Bikát jellemzi, a gyakorlatiasságával párosítva biztosítja azt, hogy csemetéd soha ne szenvedjen hiányt semmiből. Ő az, akinek a pénzforrás megteremtése nem okoz gondot, kreativitása és stabil helytállása segít neki abban, hogy véghezvigye még a legképtelenebb ötletét is. Ami másnak nem sikerülne, ő abból is pénzt tud csinálni. Még te is tanulhatsz tőle!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek tipikusan olyan jegy, aki a jég hátán is megél: ha szokványos úton nem sikerül a pénzt előteremtenie, akkor cselhez folyamodik. Fontos számára a motiváció, akár pénz formájában is, elég anyagias jellemről van szó. Attól nem kell félned, hogy nem tudja az egzisztenciáját megteremteni, de nem árt, ha a becsületes pénzkeresésre próbálod kiskorától ránevelni, csak a biztonság kedvéért.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szorgalmas kis Rák képtelen nyugton ülni, illetve tétlenül figyelni, ahogyan a problémák a feje fölött tornyosulnak. Emiatt a pénzzel való bánásmód sem okoz számára különösebb problémát, ha olyan kiadása van, amire nincs elég pénze, a föld alól is előteremti azt. Ugyanakkor ő az ellentmondások embere, mert mindemellett számára a pénz csupán fizetőeszköz, nem létszükség. A te feladatod, hogy megmutasd neki az arany középutat!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegy szülöttei gyakran beleesnek abba a hibába, hogy tovább nyújtózkodnak, mint ameddig a takarójuk ér. Hiába biztos az anyagi hátterük, mindig többre és jobbra vágynak, ezzel pedig akár hitelspirálba is kerülhetnek. Ha a csemetéd is Oroszlán, akkor mutasd meg neki, hogy néha a kevesebb sokkal többet ér, illetve az sem árt, ha anyagi megfontoltságra neveled.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz precíz és lelkiismeretes hozzáállása a pénzügyeire is kiterjed, ő az, akinek mindig van egy nagyobb vésztartaléka, hogy az ínségesebb időkben se kelljen nélkülöznie. Ugyanakkor ő az, aki másoknak is adna abból, ami neki jutott, ezért felnőttként sokan csak a pillanatra várnak majd, hogy kihasználhassák jóhiszeműségét. A te dolgod, hogy realista életszemléletre neveld.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg mindig mindent alaposan megfontol, így a kiadásait és a bevételeit is különös gonddal tartja számon. Nem vág bele kétes eredetű ügyletekbe, és mindig van spórolt pénze, hogy a váratlan kiadások ne érjék meglepetésként. Tipikusan gyűjtögető típus, aki nagy gonddal őrzi megszerzett vagyonát, a te feladatod, hogy megmutasd neki, az idő múlik, ha teheti, akkor bátran költsön.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegy esetében már gyerekkorban megmutatkozik az anyagias hozzáállás, és ez felnőttként sem múlik el. Mindig is olyan személyiség lesz, akinek fontos a pénz, és, ha nem figyelsz oda rá már kicsiként, akkor sajnos ez válik az éltető erejévé, mindent ennek a szemléletmódnak rendel majd alá. Tehát próbáld meg megmutatni neki, hogy nem minden a pénz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilasban már gyerekként is olyan ambíció él, amit sok felnőtt megirigyelhetne, ahogyan pedig múlnak az évek, ez egyre csak erősödik. A csillagjegy szülöttjének fontos, hogy a maga ura legyen, többek között a pénzügyekben is, gyűlöli, ha másokra van utalva, ezért mindig megteremti maga számára a betevő falatra valót. A te feladatod az, hogy a pénzhez való görcsös ragaszkodásról leszoktasd.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak számára sokkal fontosabb az erkölcsi megbecsülés, mint az anyagi. Keményen tud hajtani, hogy elérje a célját, de az ebből származó bevétel csak másodlagos szerepet játszik az életében. A legjobb, ha megtanítod, fogadja el a pénzbeli elismerést is, de azért ne ess túlzásba, ne engedd, hogy ez legyen a motiváló ereje.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a gyermeked a Vízöntő jegyében született, optimista szemléletmóddal áldotta meg az ég. Szinte nincs olyan helyzet, pláne nem anyagiak tekintetében, amire borúlátóan tekintene, ennek köszönhetően még akkor sem érzi magát rosszul, ha esetleg korlátozottak a pénzbeli lehetőségei. Hozzáállása és kreativitása révén biztos egzisztenciát teremthet önmaga és szerettei számára, de nem árt, ha megtanítod spórolni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak csillagjegy szülötte nem arról híres, hogy két lábbal állna a földön, pontosan emiatt a gyerkőc pénzügyi helyzete is folyton bizonytalan lesz, mert egyáltalán nem érdeklik az anyagiak. Hiába tesz szert vagyonra, azt nagyon könnyen elherdálhatja, mert úgy érzi, ez csak pár bankó, majd lesz helyette másik. Ha szeretnéd ezt elkerülni, próbáld megtanítani a pénz értékére, még nincs késő!

Ezt is szeretjük