40 évesek múltak, mégis alig néznek ki 25-nek: három testvér, akik megnyerték a genetikai lottót
A tajvani testvérek egészen elképesztő formában vannak, legalább húsz évet letagadhatnak valódi korukból.

GettyImages-123468889
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hatalmas kontinentális Kína melletti szigeten, a több mint 20 millió lakóval büszkélkedő Tajvanon él egy család, akik világhírnévre tettek szert fiatalos kinézetük miatt.

Lure, Fay Fay és Sharon Hsu nemcsak gyönyörűek, hanem több tíz évet is letagadhatnak korukból. Ha nem tudnánk, hány évesek valójában, biztosan nem jönnénk rá.

A nők, akiken nem látszik meg az idő múlása

A testvértrió különleges szépségét elmondásuk szerint az egykor tánctanárként dolgozó édesanyjuknak, May Wangnak köszönheti, akiről egy furcsa tévedés során elterjedt egy fotó, amiről azt hitték, hogy ő szerepel rajta 64 évesen, holott valójában csak a három testvér van a képen. Mindenesetre így is elképesztően fiatalosak, a tajvani médiában csak úgy emlegetik őket, hogy az "időbe dermedt család." Bizonyosodj meg saját szemeddel a genetikai ötös lottó nyerteseiről!

A képen látható hölgy a legidősebb testvér, ő Lure Hsu, aki hajdanán belsőépítészként kereste kenyerét, de mára már beindult színésznői és modellkarrierje is. A most 45 éves nő jóindulattal húszévesnek néz ki.

A középső testvér, Fay Fay már 44 éves, de ezt senki nem mondaná meg róla. A kétgyerekes anyuka nem osztott meg sok információt az életéről, de őt is több tízezren követik Instagramon, és TikTok-videóit is rengetegen nézik.

Végül a Hsu család legfiatalabb tagjához érkeztünk, a kép a gyönyörű Sharonról készült, aki bármennyire hihetetlen, már 40. szülinapját is megünnepelte. Ő a legatletikusabb testvér, előszeretettel posztol képeket a konditermes vagy küzdősportos edzéseiről. A modellként dolgozó Sharon köröm- és szépségstúdiót is üzemeltet, és piacra dobta saját arcmaszkját is, amit igen borsos áron lehet beszerezni.

A testvérek egy interjúban elárulták gazellatestük és ruganyos bőrük titkát. A víz és a többnyire zöldségekből álló étrend a kulcsa kinézetüknek, tehát egyszerűen odafigyelnek arra, hogy ne csak külsőleg, de belsőleg is hidratálják magukat.

- Ha elegendő vízhez jut a bőröd, akkor nem kell aggódnod a ráncok miatt - nyilatkozta Lure Hsu. Fay Fay hozzátette, hogy ő is mindennap sok vizet iszik, és már legalább tíz éve egy nagy pohár langyos vízzel indítja a reggelt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

A megfelelő és rendszeres vízfogyasztás mellett sportolnak is, minden reggel feketekávét isznak, és teljes mértékben száműzték napi menüjükből a cukros üdítőket.

Rengeteg nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, amivel biztosítják szervezetüknek a megfelelő vitaminellátást, ezenkívül csak nagyon sovány zsírtartalmú ételeket esznek. Napi szinten applikálnak napvédő krémet az arcukra, hidratálják a bőrüket, és kerülik a túlzott napozást.

Ez az a kép, ami bejárta a világot az elképesztően fiatalos édesanyáról, May Wangról, aki a tévhit szerint a fotó közepén látható. Az internet világában futótűzként terjedt el, de később kiderült, hogy valójában csak a három testvér ezzel a képpel szerette volna meglepni édesanyjukat - de ő maga nem szerepel rajta.

Fiatalosak, csinosak, de hány évesek lehetnek?

A következő nők is nagyon meglepték a netezőket, amikor fotóik mellett azt is elárulták, hány évesek valójában.

(Cikken belüli, borító-, és ajánlóképek forrása: lurehsu, sharon701111, hsufayfay / Instagram,  sharongarden1111,  hsufayfaylurehsuofficial / Facebook )

Ezt is szeretjük