Melyik napon született a gyerek? Ez az angyal vigyáz rá
Nem véletlenül szokták mondani, hogy erre a gyerekre őrangyal vigyáz. Valóban így van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azok, akik hisznek az angyalokban, jól tudják, hogy az égi segítők jelen vannak a mindennapokban, és csak arra várnak, hogy a segítségüket kérjék.

Az viszont kevésbé köztudott, hogy minden napnak meg van a maga őrangyala, akiknek energiája hatással van az adott napon születettekre. Nézd meg, a te gyermekednek ki az égi vigyázója!

Hétfő

A hétfői napon született gyermekek spirituálisan rendkívül érzékenyek. Bár nem látnak a jövőbe, megérzéseik nagyon erősek, és sok olyan dologban hisznek, amelyek mások számára talán furcsának tűnnek. Nagyon erős a természetfelettihez való vonzódásuk.

Mindez nem véletlen, hiszen a hétfőn születettek őrangyala Gabriel arkangyal, a négy fő angyal egyike, akinek feladata a természetfeletti és a valós világ közötti kapcsolat fenntartása és erősítése. Gabriel volt az, aki megvitte a hírt Szűz Máriának a Megváltó érkezéséről, és aki Jézus halálánál is ott volt. Sőt, Krisztus sírjának az őrzése és a feltámadás híre is az ő nevéhez fűződik.

Kedd

Az emberi érzésekre való nyitottság, bőséges empátia és szókimondás jellemzi a kedd szülötteit. Ha ezeknek a csöppségeknek valami nyomja a lelkét, azt azonnal szóvá teszik, de ugyanúgy jellemző, hogy környezetükre hangolódva letapogatják az érzelmeket. Szinte keresik az olyan lehetőségeket, ahol szeretetet adhatnak. Mindez annak köszönhető, hogy a nap szülötteire Chamael, a szeretet angyala vigyáz, aki az emberi kapcsolatokért, különösen a szeretet kimutatásáért felelős. Ha a kicsit bánat sújtja, Chamael lesz az, aki valamilyen úton-módon felvidítja.

Szerda

A szerdán született gyerekeket nyugodt természettel és türelemmel áldotta meg Rafael arkangyal, aki Isten gyógyító erejével felruházva segíti a betegek gyógyulását. Csillapítja a túl intenzív érzelmeket és csökkenti a feszültséget, szinte nyugtatólag hat az idegrendszerre. Ez a lurkókon is meglátszik, a saját magukkal és másokkal szembeni toleranciájuk már-már birkatürelemre vall. Fő motivációjuk mindig az, hogy másokon segítsenek, nagyon fejlett a szociális érzékük.

Csütörtök

Megbocsátás és mérhetetlen jóindulat jellemzi a csütörtökön született gyermekeket. Nem létezik számukra különbség ember és ember között, az elfogadás és az empátia a lényükből fakad. Ez annak köszönhető, hogy Zadkiel, Isten trónjának egyik őre, a könyörület és a jóindulat arkangyala, vigyázza a csemeték minden egyes lépését. Zadkiel az, aki a háborgó indulatokat lecsendesíti, és neki - is - tulajdonítható, ha a gyerkőc az útjába kerülő nagy akadályokat meg tudja oldani. Ugyanakkor a spirituális fejlődés a kreatív gondolkodásban is szerepe van.

Péntek

Pénteken született a gyerkőc? Akkor igazi harcos alkat, aki nem riad vissza az elé kerülő akadályoktól. Fejlett igazságérzete mellett állhatatosság és lényeglátás jellemzi, hamar felismeri az események láncolatát és az emberi kapcsolatokat is. Kommunikációs képességeire sem lehet panasz, amit szeretne, azt világosan közli a környezetével. Haniel angyalnak köszönheti ezeket a képességeit, aki az isteni kommunikáció angyala. Belső erővel és kellő önbizalommal látja el a pénteken szülötteket, nem hagyja el őket akkor sem, amikor az élet nehézségeivel kell szembenézniük. Haniel csillapítja a háborgó érzelmeket, hogy a pénteki nap szülöttei mindig tiszta fejjel tudjanak gondolkodni.

Csillagjegyek nevelése

Az asztrológia segítségét felhasználhatod a gyereknevelésben, csak ne ez legyen az irányelv.

Szombat

Bölcsesség és harmónia: ez a két dolog jellemzi a szombaton érkezett gyerekeket. Ők azok, akik ritkán szólnak, de akkor érdemes rájuk odafigyelni. Az intellektus és a lényeglátás nagyon erős bennük, szeretnek a gondolataikban elmélyülni már egészen pici korban is. Az e napon született csemetékre Tzaphkiel, a mély elmélkedés angyala vigyáz, aki a teremtés isteni, nőies természetét testesíti meg. Tzaphkiel a világi összefüggések feltárója, ezt a tulajdonságát ruházza át minden szombaton született babára.

Vasárnap

Mihály arkangyal, az angyalok legfőbb parancsnoka, a mennyei seregek vezetője vigyázza a vasárnap született gyermekek életét. Ő az, akinek gondja van az egész emberiség nyugalmára, és segít legyőzni mindennemű félelmet, legyen az valós vagy teljesen alaptalan.

Mihály mindig arra ösztönzi a vasárnap érkezetteket, hogy az igazságot keressék, még akkor is, ha az a szem előtt rejtve marad. Ez óriási küldetéstudattal ruházza fel a kicsiket, akik hihetetlenül nyitottak a világ dolgaira, és szeretik az újdonságokat felfedezni.

Ezt is szeretjük