Ezt tedd, ha őrangyali segítségre van szükséged
Csak néhány percbe telik
Az angyalok szívesen segítenek, de csak akkor, ha erre megkéred őket. Így vedd fel velük a kapcsolatot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angyalokat Isten hírnökeinek tartják, akik nem rendelkeznek szabad akarattal, hanem a hívásra válaszolnak, és szívesen segítenek annak, aki kéri őket. Viszont az emberek útjait sem keresztezhetik, ezért hívatlanul ritkán jelennek meg.

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot az angyalokkal, többféle módszer közül választhatsz. Bármelyik szertartás mellett döntesz, fontos, hogy tiszta, nyitott tudattal és ellazult állapotban fogj hozzá.

Belső szeretettel és bizalommal állj a szellemi világ képviselőihez. Ha a kérdésed pozitív, nem keresztezi mások szabad akaratát és saját életutadat, akkor az angyalok segíteni fognak.

Írj az angyaloknak!

Ha problémával küzdesz, ragadj tollat, és írj az angyaloknak. Engedj szabad folyást a gondolataidnak, és hagyd, hogy az érzéseid a papíron testet öltsenek. Kérd meg az angyalokat, hogy oldják meg a problémát úgy, hogy az mindenki számára a legjobb legyen. Ezután képletesen add át nekik a kérdéseidet, kéréseidet. Ha először teremtesz velük kapcsolatot, jobb, ha egyszerre csak egy kérést intézel hozzájuk. 

Ne próbáld manipulálni a helyzetet, és ne döntsd el előre, melyik lenne a legjobb megoldás, hanem tényleg bízd az angyalokra. Nem kizárt, hogy téged is meglep majd, milyen hamar megoldódik a problémád. Emberi elmével gyakran nehéz felfogni, milyen hatékonyak az angyalok

Gondolataid megtisztításának egyszerű módja, ha leírod minden aggodalmadat, és felsorolod, mi az, ami dühít vagy szomorúvá tesz. Ne tarts vissza semmit, csak írd le, mitől félsz vagy miben csalódtál. Az érzelmek hatással vannak a gyógyulásra és az egészségre.

Angyaloltár

Az angyaloltárral megerősítheted és kézzelfoghatóvá teheted a kapcsolatot közted és a mennyei erők között. Ez a hely egy idő után a lelked szentélyévé válhat, ahová minden nap visszatérhetsz, hogy feltöltődj energiával.

Abban a kérdésben, hogy mi minden kerüljön az oltárra, kérheted az angyalok sugallatát. Hagyd, hogy segítsenek berendezni. Olyan tárgyakat tegyél ide, melyek jelentenek neked valamit - vagy azért, mert pozitív érzésekkel töltenek el, vagy az elérendő céljaidat jelképezik, vagy épp megoldandó problémákra hívják fel a figyelmet.

Amikor úgy érzed, megoldódott az adott helyzet, az adott tárgyat eltávolíthatod. Az oltár abban segít, hogy figyelni és szeretni tudj, és nyitott légy az angyali tulajdonságokra. Tűzz ki egy időpontot, legalább hetente egyszer, amikor az angyalokhoz kapcsolódsz, és gyertyát gyújtasz az oltár előtt. Koncentrálj a kívánságodra, és kérj megoldásokat. Meglátod, az angyalok nem fognak cserbenhagyni.

Cikkünk megírásában Hazel Raven Angyalbiblia című könyve segített.

Ezt is szeretjük