A 3 legolcsóbb családi napközi Budapesten

Ha nincs kire hagynod a gyereket Tudd meg, hol lehet akkor is jó helyen csemetéd, ha te nem tudsz otthon maradni vele a nyári szünetben!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hosszas nyári vakáció sajnos csak a gyermekekre vonatkozik, így a legtöbb szülőnek komoly fejtörést okoz, hogy kire bízza csemetéjét a dolgos hétköznapokon. Ha te sem tudod a nagyszülőknél, rokonoknál elhelyezni, most megtudhatod, hol lehet a legjobb helyen, amíg te eleget teszel kötelezettségeidnek.

A családi napközik lényege, hogy a bölcsődéhez és az ovihoz hasonlóan egész napos felügyeletet biztosítanak a különböző korosztályú gyermekeknek. További előnyük azonban, hogy a felvigyázás mellett a legtöbb családi napközi különféle képességfejlesztő és nyelvi foglalkozásokkal teszi még színesebbé a napi programot, így a játék mellett csemetéd tudásának növekedéséhez is hozzájárulnak. Tudd meg, a fővárosban ár-érték arányban melyek a legjobbak!

Katica családi napközi

A bájos névre keresztelt Katica napközi a főváros 22. kerületében található, Budatétény egyik legcsendesebb részén. Az intézményben kétéves kortól egészen a kisiskolásokig szívesen látnak minden korosztályt: a napközinek egy tágas családi ház ad otthont, a gyerkőcökkel pedig szakképzett óvodapedagógusok foglalkoznak egész álló nap.

Az intézmény napirendje szerint a délelőtti és a délutáni órákban is különféle képességfejlesztő játékokkal kötik le a gyerekeket, így a kikapcsolódás mellett hasznos ismeretekkel is gazdagodhatnak.

Az étkezések alkalmával többféle lehetőség közül választhatnak, így amiatt sem kell aggódnod, hogy válogatós csemetéd netán éhen marad. A napközi ára igen kedvező, hiszen a heti öt napos ellátás havonta ebéddel együtt 44 000 forintba kerül, a főétkezés nélkül pedig 38 000 forint a díja. Van lehetőség azonban heti négy, három, illetve két napos beíratásra is, ez esetben az árak természetesen részarányosan csökkennek.

Katica családi napközi
Cím: 1223 Budapest, Nyél utca 48.
Ára egy hónapra: 44 000 forint.
Weboldal: www.katica22.hu

Csillag családi napközik

A Csillag-hálózathoz tartozó napközik Budapest több pontján, kellemes, barátságos környezetben várják a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Itt a gyermekeket két korcsoportra osztják, így külön foglalkoztatják az öt év alatti kicsiket, valamint a 6-14 éves kisiskolásokat. A napközi további előnye, hogy munkarendedhez igazodva, kora reggeltől akár késő estig vállalja a felügyeletet, természetesen játékokkal tarkítva.

A gyerekek 15 legkedvesebb szórakozása

Nézegess képeket!

Elolvasom

A napi programok mellett komolyabb foglalkozásokra is beírathatod a picit, melyek keretében fejlesztő órákon, terápiákon vehet részt, vagy akár iskola-előkészítő órákon is bővítheti tudását, a szerdai zenés játszónapokon pedig közösen szórakozhattok. A Csillagnapközik esetében is több lehetőség közül választhatsz az ellátást, valamint az intézményben töltött napok számát illetően. Ennek megfelelően az egész havi ellátás 53 000 forintba kerül, míg a havi 16 alkalmi foglalkoztatásért 45 000, nyolc alkalomért pedig 30 000 forintot kell fizetned.

Csillag családi napközik
Cím: Budapest, 18. ker., Wlassics Gyula utca 129., 19. ker. Hungária út 23., 19. ker. Zólyom utca.
Ára egy hónapra: 53 000 forint.
Weboldal: www.csillagcsana.hu

Csodacsana családi napközi

A Csodacsanába elsősorban az egy és öt év közötti lurkókat várják, családias hangulattal, szakképzett gondozókkal. Jó választás lehet számotokra ez az intézmény abban az esetben, ha nem rendelkezel autóval, hiszen a napközi vállalja a gyermekek be-, illetve hazaszállítását is.

A Csodacsananapközi a kicsik egyéni igényeihez igazodva lehetőséget nyújt a gyermekek kiscsoportos foglalkoztatására, sőt, külön kérésre akár egyénre szabott napirendet is összeállítanak nektek, így lurkód a személyiségéhez leginkább passzoló mozgás- és készségfejlesztő játékok, foglalkozások segítségével kapcsolódhat ki.

Csodacsana családi napközi
Cím: 1162 Budapest, Irha u. 20.
Ára egy hónapra: 48 000 forinttól.
Weboldal: csodacsana.hu

Természetesen ezen intézmény esetében is több lehetőség közül választhatsz csemetéd ellátását illetően, így az egész napos ott-tartózkodásért havonta 58 000 forinttal kell számolnod, félnapos ellátás esetén pedig 48 000 forintot tesznek ki a költségek. Ez természetesen a napköziben töltött napok arányában változhat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük