Miben lesz tehetséges a gyermeked?

Születésnapja elárulja!

Még nem sikerült megtalálnod csemetéd erősségét? Most megtudhatod, miben a legjobb!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyerekek többsége szeret rajzolni, énekelni, legóvárat építeni, ám ez még nem jelenti azt, hogy mindegyikükből festő, énekes és építész lesz a későbbiekben.

Ha segíteni szeretnéd csemetéd pályáját, de nem tudod, merre terelgesd, akkor most figyelj! Születésnapja alapján megtudhatod, mi az, amiben igazán tehetséges lesz, ez pedig némi támpontot adhat neked is.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Gyermeked rendkívül jó írói, filozófusi vénával van megáldva abban az esetben, ha hétfőn látta meg a napvilágot. A hét első napján született lurkók jellemzően nagyon öntudatosak, kitartóak, és mindent megtesznek céljaik elérése érdekében.

Ne lepődj meg azonban, ha csemetéd szeret egyedül lenni, magányosan a gondolataiba merülni, esetleg teljesen önállóan tanulni. Ezen tulajdonságok mind fejlett intelligenciájára utalnak, ami hozzásegíti ahhoz is, hogy kibontakoztathassa tehetségét az írott szavak terén.

Ha kedden született

Ha gyermeked kedden jött a világra, akkor nagyon jó érzéke lesz a mérnöki vagy tervezői feladatokhoz, hiszen ez esetben rendkívül fejlett a grafikai képessége.

Ez megmutatkozhat abban, hogy már egészen kiskorában szeret rajzolni, és akár konkrét alakokat is papírra tud vetni, amikor mások még csak firkálnak. Emellett nagyon jó logikai képességgel is rendelkezik, képes saját napirendet kialakítani magának, de a szervezés mellett a bonyolultabb feladatok megoldásában is jeleskedhet.

Ha szerdán született

Abban az esetben, ha gyermeked szerdán született, leginkább a környezetvédelmi, természetismereti területen bontakoztathatja ki tehetségét. Egészen kiskorától érdeklődik az állatok és a növények iránt, adott esetben saját háziállatait is nagy szeretettel gondozza.

15 tipp, hogy angyali gyerkőcöt nevelj

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hasonló gyerekek erőssége a gondoskodás és a felelősségérzet, ami nemcsak a környezetükre, de a társadalomra és a családra is kiterjed. Ha nem is érzed kifejezett tehetségnek az ő képességeit, ne becsüld alá, hiszen nagy dolgokat vihet véghez.

Ha csütörtökön született

Amennyiben csütörtökön látta meg a napvilágot csemetéd, akkor leginkább a zene területén fog kiemelkedően teljesíteni. Rendkívül jó énekes, zenész vagy akár karmester is válhat belőle. Ezt a fajta tehetségét születésétől fogva megtapasztalhatod, hiszen azt követően, hogy kimondta az első szavait, az éneklés veszi át a főszerepet, arról nem is beszélve, hogy ritmusérzékéről a konyhai edények és a bútorok segítségével is igyekszik meggyőzni az egész családot. Ezt a veleszületett zenei tehetséget mindenképp kamatoztatnod kell: ha nemcsak a mindennapi tárgyakkal zajong szívesen, de a hangszerek is vonzzák, írasd be magánórára.

Ha pénteken született

Könnyen a szavak embere válhat lurkódból, ha pénteken jött a világra, hiszen az ezen a napon született gyerekek nagyon jó verbális képességekkel rendelkeznek. Ez kiskorában leginkább abban nyilvánul meg, hogy képes akárkit levenni a lábáról, hiszen már ekkor is nagyon jól bánik a szavakkal, ami az évek során még tovább fejlődik. Ezt a nyelvi képességet megéri kamatoztatni, biztasd azonban gyermekedet arra, hogy ne csak a beszélőkéjére hagyatkozzon, de a sikeres jövő érdekében a tanulásba is fektessen némi energiát.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha szombaton született

A szombati gyermeknek nagyon fejlett a mozgáskoordinációja, így kiváló lesz a tánc és a sport különféle területein. Abban az esetben se hagyd veszni a tehetségét, ha nem találjátok meg elsőre a megfelelő mozgásformát, hiszen adottságai alapján ezen a területen lesz a legjobb a kicsi teljesítménye.

A gyerekek 15 legkedvesebb szórakozása

Nézegess képeket!

Elolvasom

A korai években nyugtalansága kellemetlen pillanatokat is eredményezhet, ha azonban biztosítod számára a lehetőséget, hogy felesleges energiáit kreatív módon vezesse le, a többi dologra is jobban fog tudni koncentrálni.

Ha vasárnap született

Ha vasárnap jött a világra, porontyod rendkívül jól szerepel majd a különféle kommunikációs területeken, de valószínűleg a számokkal is szoros barátságot ápol. A hét utolsó napján született gyerekek életük minden szakaszában könnyen teremtenek kapcsolatokat, gyorsan kötnek új barátságokat, és hamar kialakul a mennyiségek iránti érzékük is. Ez a két képesség együttesen remek vezetővé teheti gyermekedet a jövőben.

Ezt is szeretjük