A 29 éves Barbi egy stresszes időszakban is le tudott adni zavaró feleslegéből
Egy zűrösebb időszakban is lehet fogyni, ha ezeket betartod.

Molnár Barbara, a 29 éves PR menedzser annak ellenére fogyott 4 kilogrammot az XL-S Medical és az eddiginél több mozgás segítségével, hogy a fogyókúra alatt váltott munkahelyet, ami sok stresszel járt. 

A rendszeres étkezés így sajnos elmaradt Barbara kúrájából, de a több gyümölcs, kevesebb szénhidrát párosítás, a közösség húzóereje és az XL-S Medical sokat segített neki a látványos fogyásban. Talán a 12 hetes kúra hatása, hogy Barbara már automatikusan figyeli az ételek összetevőit, sok folyadékot iszik, és együtt sportol vagy kirándul barátnőivel. Környezetétől rengeteg dicséretet kapott, de ami még ennél is fontosabb: újra jól érzi magát a bőrében.

- Mi segített abban, hogy sikeres legyen a kúra? Minek tulajdonítod az elért eredményt?

- Sajnos néhány kilónál többet sohasem tudtam leadni, de tudtam, hogy most sikerülni fog. Persze ehhez kellett a többiek támogatása is. A közösség húzóereje mindenképpen segített. Sajnos azonban pont erre az időszakra esett a munkahelyváltás, az előző hely elhagyása, az új megtalálása és a beilleszkedés mind komoly stresszfaktort jelentett a számomra, és a felborult ritmus a fogyókúrára is hatással volt. Bár arra szinte végig figyeltem, mit eszem, sajnos sokszor rendszertelenül étkeztem, egy nap akár ötször, máskor legfeljebb csak kétszer.

- Min változtattál az életmódodon a korábbihoz képest? 

- Sokkal több gyümölcsöt és sokkal kevesebb szénhidrátot eszem jelenleg, amit a jövőben is tartani szeretnék. A tudat, hogy egészségesebben étkezem és valamivel többet mozgok, nemcsak örömmel tölt el, de további motivációt is jelent, hogy folytassam a kúrát, hiszen csak jót teszek vele magamnak.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

- Van valamilyen rutin, rendszer, amit később is megtartasz a kúrából? 

- Az összetevőket most már automatikusan figyelem, nem teszek be akármit a kosaramba, a káros és cukros összetevőkre ma már rááll a szemem, és ha ilyet látok egy termék összetevői között, az bizony a polcon marad.

Emellett a sok zöldség, gyümölcs napi szintű fogyasztására is odafigyelek, ahogy a sok folyadék bevitelét is szeretném a továbbiakban is tartani.

- Hogy érzed magad most? Mi a legfőbb változás az életedben? 

- Jobban érzem magam, ami a diétának, a magánéleti problémák megoldódásának és valószínűleg a tavasznak is köszönhető.

- Milyen visszajelzéseket kaptál a környezetedtől? Észrevették a változást?

- Igen, a barátnőim észrevették, hogy sokkal aktívabb vagyok, hogy elmegyek velük sportolni, kirándulni. Tőlük sok dicséretet kaptam, leginkább azért, mert azelőtt nem nagyon lehetett rávenni a mozgásra, ami most remélhetőleg végérvényesen megváltozott.

- Van-e olyan jó tanács, amit olyanoknak is szívesen továbbadnál, akik a kúra előtt állnak?

- A rendszeresség betartása mind az étkezés, mind a mozgás terén nélkülözhetetlen, ahogy a kitartás is kell ahhoz, hogy sikeresen végigvihesse valaki a fogyókúráját. Ehhez érdemes a barátok, a család és esetleg a munkatársak segítségét is kérni, hogy ne a kísértésekkel hátráltassanak, hanem a közös egészséges programokkal segítsenek elérni a kitűzött célt.

Ezt is szeretjük