8 ruhaméretet fogyott, szépségkirálynő lett a 26 éves nő: előtte-utána fotókon a változás
Jessica korábban álmodni sem mert arról, hogy egyszer szépségversenyt nyer.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a televízióban a szépségversenyek során főként a csillogást és a gyönyörű, sudár testalkatú nőket látjuk, azt nem tudhatjuk, mennyi kitartásra és kemény munkára van szükség ahhoz, hogy életük legjobbját nyújtsák a versenyeken.

Nem minden szépségkirálynő születik tökéletes adottságokkal, vannak, akiknek hosszú évek kitartó munkája kell ahhoz, hogy jelentkezzenek egy ilyen versenyre.

8 ruhaméretet fogyott, és szépségkirálynő lett

Így volt ezzel a 26 éves Jessica Kang is, aki gyerekkorától kezdve husisabb volt társainál, mégis csodálattal figyelte a televízióban a tökéletes alakú, bájos mosolyú, önbizalommal teli lányokat. Régi álma volt, hogy egyszer ő képviselhesse hazáját, Angliát egy szépségversenyen, de talán azt ő maga sem gondolta, hogy ez megvalósulhat, és kitartásáért olyan címmel is megjutalmazzák, amiről korábban álmodni sem mert.

1-ok
Fotó: Northfoto

A 26 éves fiatal nő két évvel ezelőtt még több mint 80 kilót nyomott, amikor megismerkedett párjával, a személyi edzőként és életmód-tanácsadóként dolgozó párjával, aki megszerettette vele az edzést, ami azóta az élete része lett.

- Ron teljesen megváltoztatta az életemet, hatalmas inspirációt jelentett számomra a fogyáshoz. Motivált, és mindenben támogatott, a változást pedig egyre jobban akartam. Munka után az első utam az edzőterembe vezetett, és heti öt napot edzettem. Ma már rabja vagyok ennek az életformának, miközben a korábban szénhidrátokban gazdag életmódomat is egészségesebbre cseréltem - mondta a Miss England oldalának.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jessica szerint a súlygyarapodáshoz az is hozzájárult, hogy HR-esként ülőmunkát végez, és gyakran még ebédelni sem volt ideje, így azt is az asztalánál fogyasztotta el. A 2020-as koronavírus okozta lezárások miatt otthon edzett párjával, de elsősorban az étrendjére figyelt.

- A bezárások miatt nem edzek olyan intenzitással, mintha egy edzőteremben lennék, helyette a táplálkozásra fektetek nagyobb hangsúlyt. Számolom a kalóriákat és a makrotápanyagokat, azaz a szénhidrátokat, zsírokat és fehérjéket, hiszen ezek helyes arányára van szükség ahhoz, hogy fogyást érjünk el. Most már nyolc ruhamérettel kisebbet hordok, két év alatt teljesen megváltozott velem a világ.

2-ok
Fotó: Northfoto

Önbizalomhiánnyal küzdött

A pluszkilók sok esetben önbizalomhiánnyal járnak együtt, ezt Jessica is tapasztalta. Alacsony önértékeléssel küzdött, és cseppet sem volt pozitív viszonyban önmagával. A fogyás során ez szépen átalakult, ahogy apadtak a kilók, úgy lett egyre több önbizalma.

26 évesen végül elérte azt, hogy a Miss Anglia döntőjében indulhasson. Ő nyerte ugyanis az online megrendezésre kerülő Miss London címet, ezzel bejutott a rangos szépségverseny döntőjébe.  Reméli, hogy minél több embert ösztönöz arra, hogy változtassanak életvitelükön, valamint étkezési szokásaikon, hogy javítsák fizikai és mentális egészségüket egyaránt.

100 kilót fogyott együtt Emese és József

A 41 éves József alatt 212 és fél kilót mutatott a mérleg, amikor úgy döntött, életmódváltásba kezd. Feleségét, Emesét sem kellett sokáig győzködnie, aki egy hónap eltéréssel csatlakozott férjéhez.

Borító- és ajánlóképek: Northfoto

Ezt is szeretjük