140 kilóról fogyott 75-re két év alatt Laura: nézd meg, milyen csinos és egészséges lett

Laura két év alatt 65 kilótól szabadult meg.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laura Micetich alaposan megváltozott: az egykor 140 kilós nő két év alatt 65 kilótól szabadult meg, izmokat épített, és sokkal egészségesebben él, mint korábban bármikor.

A 25 éves nő mindig is imádott nassolni, gyakran éjjelente is evett, ami miatt hamar 130 kilót mutatott alatta a mérleg. Mivel párkapcsolatban élt, és akkori párja elfogadta őt olyannak, amilyen, nem is gondolkodott azon, hogy változtatnia kellene az életén.

Műtét helyett az edzést választotta

Miután négy év együtt töltött év után szakított szerelmével, számot vetett életével, és eldöntötte, külseje - már csak az egészsége szempontjából is - megérett a változásra. A pajzsmirigyproblémával küzdő lány először arra gondolt, műtéttel szabadul meg a súlyfeleslegtől, de miután párszor meglátogatta az edzőtermet, és rákapott az ízére, végül az életmódváltás mellett döntött. Nézd meg a fotóit!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Instagram/theirongiantess

Ezt is szeretjük