139 kilót fogyott felesége miatt a férfi: így néz ki most a már egészséges John
Az amerikai férfi 8XL-es ruhákat hordott, és a mérleg nyelve is kiakadt alatta.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 29 éves fiatalember, John Allaire mindig is mackós típus volt. A család szerette megadni a módját az étkezéseknek, amelyeket rendre valamilyen habos desszert követett. 18 éves volt, amikor édesapjánál rákot diagnosztizáltak, ez még inkább arra késztette, hogy az evésbe meneküljön, a főiskolai órák helyett a gyorséttermeket látogatta. Amikor már 245 kilót mutatott alatta a mérleg, komoly elhatározásra jutott: életmódváltással  kívánta leadni az évek alatt felszedett elképesztő zsírmennyiséget.

Az amerikai férfi olyannyira elhízott az évek folyamán, hogy 8XL-es ruhákat hordott, és az otthoni mérleg nyelve is kiakadt alatta, így az orvos csak a halpiacon levő mérlegen tudta megmérni őt - írja a The Daily Mail.

Felesége miatt fogyott le

John 2015-ben feleségül kérte iskoláskori szerelmét, a filigrán, sportos testalkatú Caiát, pedig akkor csupán pár kilóval nyomott kevesebbet. A lány a kezdetektől fogva elfogadta szerelmét olyannak, amilyen, de a férfi pont miatta döntött az életmódváltás mellett.


-  Felfoghatatlan számomra, hogy az extrém túlsúlyom ellenére hogyan szerethet valaki, hogy ki az, aki készen áll arra, hogy egy 245 kilós ember mellett elkötelezze magát egy egész életre. Az esküvőnk előtt már szinte teljesen mozgásképtelen voltam, és nem akartam a feleségemet kitenni annak, hogy idő előtt ápoljon, vagy korán veszítsen el a túlsúlyosokat gyakran érintő szív- és érrendszeri betegségek valamelyikében, így úgy döntöttem, kettőnk érdekében lefogyok - mondta John az életéről forgatott dokumentumfilmben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

A fiatal férfi apró lépésekben haladt előre: hetente három-négy alkalommal sétált, valamint gyümölcs- és zöldségturmixokat fogyasztott, három hét elteltével pedig már tíz kilóval mutatott kevesebbet alatta a mérleg. Miután harminc kilótól megszabadult, dietetikus és személyi edző segítségét kérte, és másfél év alatt 139 kilót adott le.

John pontosan tudta, hogy a nagy fogyás után bőre is megereszkedik majd. A korrekciós műtétnek hála, hat kiló bőrt távolítottak el a hasáról, amit az Instagram-oldalán is bátran megmutatott.

A párnak 2019-ben egészséges gyermeke született, és feleségével most várják második kislányukat, így a férfi most már felelősséggel tartozik családja iránt. 

A nő, aki alig bírt járni a túlsúly miatt

Nem Zsófi az egyetlen, aki történetével inspirál másokat: amikor már fogytán van a motivációd, nézd meg az alábbi előtte-utána fotókat! A következő nyolc ember mindegyike életmódváltással érte el, hogy olyan alakja legyen, amiről mindig is álmodott.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük