20 évvel fiatalabbnak látszik fogyása után az édesanya – Több mint 100 kilót nyomott előtte
Mutatjuk 2019 legelképesztőbb fogyásait.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fogyni vágyók a diéta alatt rengeteg megpróbáltatással, lemondással és erőt próbáló edzésekkel találják szemben magukat. Szerencsére az interneten számtalan hiteles és inspiráló történet, valamint előtte-utána kép kering arról, hogy a kitartó hozzáállás megér minden fáradtságot.

A 36 éves ír édesanya, Bernie Finn korábban 118 kilót nyomott. Az élete maga volt a harc, olyan egyszerű dolgokat sem volt képes megtenni túlsúlya miatt, mint például zoknit húzni a lábára, vagy a gyerekekkel játszani.

Alig bírt járni a túlsúly miatt

A csinos édesanya akkor döntött az életmódváltás mellett, amikor már a túlsúly miatt járni sem bírt.

- Két kisgyermekem született, mellettük teljes munkaidőben szakácsként dolgoztam. Nem figyeltem a táplálkozásra, és mindig mindenhova kocsival mentem. Gyorsan felkúsztak rám a kilók. Amikor már alig bírtam járni a túlsúlytól, készítettem magamról egy fotót, hogy is nézek ki valójában. Azonnal elsírtam magam. Ekkor megfogadtam, hogy nem számít mennyi ideig tart, de lefogyok. (...) Ma már alig ismernek fel, hiszen 20 évvel fiatalabbnak látszom, és úgy is érzem magam – vallotta be mosolyogva az anyuka a Mirrornak, akinek kitartása meghozta gyümölcsét: nemcsak csoda szép lett, de egy fogyókúrás szépségversenyt is megnyert.

Nem Bernie az egyetlen, aki történetével inspirál másokat: amikor már fogytán van a motivációd, nézd meg az alábbi előtte-utána fotókat! A következő nyolc ember mindegyike életmódváltással érte el, hogy olyan alakja legyen, amiről mindig is álmodott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary, Mirror, Youtube

Ezt is szeretjük