A bánatevés már a múlt: 20 kilót fogyott Adrienn (x)
Sokáig fel sem tűnt Adrienn-nek, hogy nem ugyanaz a testkép köszön vissza a tükörből, pedig néhány hónap alatt három ruhaméretet hízott.

idealbody femina cover 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Édesapja halálát bánatevéssel próbálta feldolgozni, néhány hónap alatt azonban több mint 15 kiló súlyfelesleg szaladt fel rá. Sokáig fel sem tűnt Erdélyi Adrienn-nek, hogy nem ugyanaz a testkép köszön vissza a tükörből, amikor azonban már nagyobb ruhákat kellett vásárolnia, egyre rosszabbul érezte magát a bőrében. Diéta mellett döntött, és három hónap alatt majdnem 20 kilótól szabadult meg. A titka egyszerűbb, mint gondolnánk.

Három ruhaméretet változott

Az ideális súly mindenkinek mást jelent, de Adrienn biztosan érezte: 155 centis magasságához a 73 kiló neki sok. Egészségügyi tünetei azonban nem voltak, az orvosok sem találtak szervi okokat, hogy miért szaladt fel rá rövid idő alatt csaknem 15 kiló. Visszagondolva ma már tudja, a lelke volt beteg, hiszen édesapja elvesztését nem tudta külső segítség nélkül feldolgozni. Sokszor és gondolkodás nélkül evett, ahogy mondja, evésbe fojtotta a bánatát.

 

- Korábban mindent felvehettem, ami tetszett, XS-es ruhákat hordtam, néhány hónap múlva viszont már az M-es, L-es ruhák között válogattam. A nőies ruhákat felváltották a kényelmes mackónadrágok, a bő pólók és pulóverek. Én pedig egyre rosszabbul éreztem magam a bőrömben. Három hónap kellett hozzá, hogy erőt vegyek magamon, és eldöntsem, hogy szeretnék lefogyni - vallotta be a Budapesten élő Erdélyi Adrienn, aki végül a Turbó Diéta turmixport - új nevén IdealBody*turmixot - választotta, mert korábban ez már bevált neki.

Az egészség a legfontosabb

Kezdésnek az 5 napos módszer mellett döntött, napi 3 turmixot ivott, ha pedig éhes volt, kalóriacsökkentett falatokat evett munka közben. Ez az első pár nap olyan jól sikerült, hogy folytatta a diétát, törekedett az egészséges fogások fogyasztására, mellette kerékpározni, otthon kondizni kezdett. Azt mondja, a sport egyébként is fontos része az életének, mert kikapcsolja, és a szervezetnek szüksége van a testmozgásra.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

- Nekem nagyon bevált ez a módszer, bár elértem az ideális formám, amire vágytam, most is előfordul, hogy a reggelit vagy a vacsorát kiváltom egy turmixszal. Ismét jól érzem magam a bőrömben, és büszke vagyok az elért eredményemre. Hogy mit tanultam a hízásomból és a fogyásomból? Ma már tudom, hogy az egészség a legfontosabb. Másrészt megtanultam, hogy elhivatottság, céltudatosság nélkül nem tudjuk elérni a céljainkat. Boldog vagyok, hogy kitartottam a céljaim mellett, és mindent megtettem az ideális formám érdekében - tette hozzá Adrienn.

IdealBody* néven folytatja a Turbó Diéta

Hazánkban központi téma a súlykérdés, az elmúlt években azonban egyre jelentősebbé váló body positivity mozgalomnak köszönhetően a diétázók már elsősorban nem a gyors fogyás ígéretét keresik.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

- A diéta célja az ideális forma, ideális önmagunk megtalálása. Az új trendek és a mindennapjainkat meghatározó szemlélet miatt elérkezettnek láttuk az időt, hogy a filozófiánkat jobban tükröző névre váltsunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Turbó Diéta IdealBody*márkanéven folytatja tovább. Az új név kifejezi a diétázásról vallott elveinket, hiszen hisszük, hogy csak a saját ideálunk számít - mondta Handl Tamara, az Idealbody Kft. sales és marketing vezetője. 

(Képek forrása: IdealBody)

Ezt is szeretjük