Dubaj most a mozgásban is első akar lenni: 1 millió embert akar megmozgatni a fitneszkihívás
November 24-ig az alábbi hangzatos városi programok indulnak el.

nok-edzes-kozos
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dubaji Fitnesz Kihívás - Dubai Fitness Challenge, vagyis DFC - a fitneszkezdeményezések zászlóshajója, melyet tavaly Őfelsége, Sejk Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Dubaj koronahercege és a Dubaji Minisztertanács elnöke indított el.

Az esemény 2018-ban még áthatóbb közösségi programmal tér vissza. A fesztivál 2018. október 26-tól november 24-ig tart, vagyis az érdeklődőket - a dubaji társadalom összes szegmensét - harminc teljes napon át városszerte számos helyszínen várják programok. 

A kihívás

Az első, 2017-es DFC-n a magán- és a közszektor szereplői elsöprő visszajelzést kaptak a városszerte elindított mozgalom kapcsán, hiszen 786 ezer lakos vett részt rajta minden korosztályból és minden állóképességi szinttel, hogy harminc napon át, napi 30 percen keresztül mozogjanak Dubajban és az Egyesült Arab Emirátusokban, miután különböző eseményeken vettek részt az egy hónapos fesztivál ideje alatt.

Dubai Fitness Challenge Sunrise yoga Skydive Dubai 4th November

Ebben az évben, amikor Dubaj továbbra is a világ legaktívabb városa szeretne lenni, a cél, hogy több mint egymillióan vegyenek részt a mozgalomban, mely ismét fitneszprogramok széles választékát kínálja a sporteszközök ingyenes használata, a legtrendibb edzésformák, a népszerű hétvégi fitneszkarneválok és természetesen a város mentén kialakított fitneszfalvak révén. 

Világméretű mozgalom

2018. október 26-tól november 24-ig a Dubaji Fitnesz Kihívás a világ egyetlen havi, több programos, városszerte elindított fitneszmozgalma. Mivel a programok elég széles körűek - a sétától a csapatsportokon, intenzív fitneszrendszereken, paddle-boardingon és a csoportos fitneszórákon, mint a labdarúgás, a jóga, a biciklizés, illetve minden máson át -, az idei év még akciódúsabb, szórakoztatóbb és személyesen eredményesebb lesz, hiszen a tevékenységeket megpróbálják személyre szabni minden korosztály, minden képességű egyén és minden dubaji közösség számára.

Crowds arrive at Safa Park for Opening Weekend Carnival of DFC 2

Amellett, hogy egy hónapos önismeret, közösségi program és szórakozás vár mindenkire, a DFC 2018 megadja a lehetőséget a résztvevőknek, hogy új és izgalmas módon fejlesszék az állóképességüket, és megtapasztalják a városszerte elérhető sportok és edzésprogramok széles választékát, melyeket korábban még nem próbáltak.

Fehérjedús ételek

A rendszeres testmozgás mellett a megfelelő táplálkozás is elengedhetetlen. Ezek a fehérjedús ételek maximálisan támogatják az izomépítést!

Ezt is szeretjük