A 8 legjobb vízhajtó és vesetisztító gyógynövény, amit érdemes kúraszerűen fogyasztani

Nemcsak a vesének, de a szívnek is jót tesznek a gyógynövényekből készült főzetek.

GettyImages-1192722029

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy a vesék egészségesen működjenek, és el tudják végezni a feladatukat, azaz a test méregtelenítését, megfelelő folyadékbevitel is szükséges. Amikor ez nem történik meg, a vese tartalékolni kezd, a víz pedig felhalmozódik a szervezetben, aminek első jele a puffadás és a végtagok bedagadása.

Vizesedésről akkor beszélünk, ha a szervezet visszatartja a vizet ahelyett, hogy megszabadulna tőle. Az egészségtelen táplálkozás és a nem megfelelő folyadékfogyasztás is vizesedéshez vezethet. Előfordulhat, hogy a jelenség nem okoz komolyabb bajt, és csupán átmeneti problémaként lép fel, ugyanakkor komoly betegségek kialakulásáért is felelős lehet, mint például a vesebetegség, keringési probléma vagy a szív működésének zavara.

Vízhajtó és vesetisztító teák

Az étrend és a rossz szokások elhagyása segíthet, csakúgy mint a bioboltokban, drogériákban, patikákban beszerezhető vízhajtó és vesetisztító teák fogyasztása. Ezekből mutatunk párat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük