Csak egy szék és napi 15 perc kell: gyorsan eltűnik a hasi zsír ezzel a 8 gyakorlattal

Ezzel a hatásos gyakorlatsorral őszre újra bomba formába lendülhetsz!

GettyImages-1224011913

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbben a nyaralásuk alatt nem sportolnak és diétáznak, ami érthető: az egész évi megfeszített munkatempót ki kell pihenni, és mikor engedje el magát az ember, ha nem a szabadsága alatt?

Sokaknak nehezére esik visszarázódni a hétköznapokba, újra felvenni a ritmust a munkában. Ha úgy érzed, hogy a nyár miatt kicsivel többet mutat a mérleg nyelve, mint amit szeretnél, ideje formába hoznod magad. Éppen ezért egy olyan hatékony gyakorlatsort mutatunk, amelyek a hasizmokat célozzák meg, és amiket - idő hiányában - akár a tévé előtt is elvégezhetsz.

Lapos has, feszes izmok pár hét alatt

Nem kell edzőterembe menned ahhoz, hogy egy intenzív, minden porcikát átmozgató gyakorlatsort végezz. Egy egyszerű szék segítségével olyan hatásos gyakorlatokat mutatunk, amelyek garantáltan égetik majd a kalóriákat, és feszesítenek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük