A több mint 100 kilós modell büszke minden porcikájára: 2 millióan követik a TikTokon Sam Paige-t

Sam Paige nem a kórosan elhízott alkatokat hirdeti, hanem a különbözőségek szépségére próbálja felhívni a figyelmet.

cover-ok
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A floridai születésű, 25 éves influencer, Sam Paige egész életében azon dolgozott, hogy megszeresse a testét. Ötéves kora óta táncol, de mivel mindig is husisabb volt a többieknél, sokkal többet és intenzívebben kellett mozognia, mint vékonyabb alkatú társainak. 

A testpozitív infulencer és modell 11 évesen a szülei tanácsára kezdett fogyókúrázni, akik sosem tettek negatív megjegyzést alkatára vonatkozóan. Az édesanyja szívesen járt el vele vásárolni, hogy az alakjához megfelelő ruhákat válasszanak, a bátyja és osztálytársai azonban sokat csúfolták külseje miatt, ami akkor számára nagyon rosszul esett. 

Ma már büszke minden porcikájára

A több mint 100 kilós nőt korábban rengetegen támadták a külseje miatt, az egyik legrosszabb élménye egy középiskolai kirándulás során történt vele. 

tk3s h mdrum diet at eleven-12
Fotó: mediadrumworld.com/Isabel Alysa / Northfoto

- Elmentünk egy vízeséshez, ahol a lányok bikinire vetkőztek, így én is. Két osztálytársnőm megkeresett, hogy készítenének rólam és két osztálytársamról egy közös fotót. Amint elkészült a kép, hangos nevetésben törtek ki a kinézetemmel kapcsolatban. Elsírtam magam, de közben leszidtam őket, hogy szégyelljék magukat, amiért mást a kinézete miatt bántanak - idézi szavait a The Daily Mail. 

Samet az is zavarta, hogy bár szerette a divatot, a mérete miatt nem tudott olyan ruhákat viselni, mint amilyeneket szeretett volna. Bikinit évek óta nem hordott, amikor 2015-ben olyan üzletre talált rá, amely modern és szexi plus size ruhákat forgalmazott.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Miután megláttam magam a bikiniben, megnőtt az önbizalmam is, határozottan jobban kezdtem érezni magam a bőrömben - mondta.

2020-ban egy olyan TikTok-videót osztott meg csatornáján, amelyen egy bikiniben táncol. A videóra néhány órán belül 40 ezer megtekintés érkezett, ma pedig már több mint 2 millió követője van. 

- Az elején nagyon nehéz volt elvonatkoztatni attól, hogy mit gondolnak rólam mások, az emberek szavai irányították az érzéseimet. A videóimmal arra szeretném a nőket ösztönözni, hogy érezzék jól magukat a bőrükben, és ne utálják csak azért magukat, mert van rajtuk felesleg. Sokkal könnyebb szeretni a testünket, mint utálni egész nap - mondja Sam, akit nemrégiben egy bikiniket forgalmazó cég keresett meg, hogy népszerűsítse legújabb kollekcióját.

tk3s h mdrum diet at eleven-7
Fotó: mediadrumworld.com/Isabel Alysa / Northfoto

Napi szinten mozog

Az influencer sem a kórosan elhízott alkatokat hirdeti, hanem a különbözőségek szépségére próbál rávilágítani. Hiszen ő is folyamatosan dolgozik azon, hogy a maximumot tudja kihozni magából, ez pedig a kisugárzásán is meglátszik. Mivel szenvedélye a tánc, napi szinten gyakorol, nyújtó gyakorlatokat végez, és még spárgázni is tud. 

@sampaigeeee

Wanna really see me on stage?!? I'll be walking in @boohoos Miami Swim Week show tomorrow! Tune in to their TikTok livestream tomorrow at 7:30pm

♬ original sound - user924795391697

- Tudom, hogy nem mindenki szereti a duci lányokat, de amikor találsz valakit, aki úgy szeret téged, ahogy vagy, nem fog megjegyzést fűzni a súlyodhoz. Minden arról szól, hogy szeresd és fogadd el önmagad, csak úgy érezheted jól magad a bőrödben - javasolta.

Gyönyörű plus size modellek, akiket imádnak telt idomaik miatt

Ezek a nők bebizonyították, hogy igenis kerekded idomokkal is lehet valaki gyönyörű, nem szabad elveszítenie az embernek az önmagába vetett hitét.

Borító- és ajánlóképek: Northfoto

Ezt is szeretjük