Gyönyörű plus size modellek, akiket imádnak telt idomaik miatt: magyar lány is van közöttük

Formás alakjuk miatt szó szerint kapkodnak a divatszakmában a gyönyörű plus size modellek után.

Híres plus size modellek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az emberiség történelme alatt különböző divatirányzatok váltották egymást, amikhez más és más ideális testképeket társítottak. A romantika alatt a kerekded formákat díjazták, később a sportos alkat volt a nyerő, aztán ahogy teltek-múltak az évek, egyszeriben a meglehetősen karcsú alkat vált népszerűvé.

Az emberek mindig szerettek volna megfelelni az elvárásoknak, de sokak számára a soványság annyira elérhetetlen volt, hogy önmagukat sanyargatták és ostorozták kinézetük miatt. Aztán a 2000-es évek elején feltűntek a plus size modellek, és a trend azóta újra változni látszik.

A plus size modellek

A plus size modellek nem a kórosan elhízott alkatokat hirdetik, hanem a különbözőségek szépségét hivatottak megmutatni, céljuk, hogy senki ne utálja magát csak azért, mert van rajta felesleg. Az egészséges élet alapja a lelki egészség, és ha minél többen megtanulják szeretni önmagukat, hirtelen a világ is újra vissza fog mosolyogni rájuk, mutasson bármennyit is a mérleg. Ezek a nők bebizonyították, hogy igenis kerekded idomokkal is lehet valaki gyönyörű, nem szabad elveszítenie az embernek az önmagába vetett hitét.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük