Gyönyörű plus size modellek, akiket imádnak telt idomaik miatt: magyar lány is van közöttük

Formás alakjuk miatt szó szerint kapkodnak a divatszakmában a gyönyörű plus size modellek után.

iskra nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberiség történelme alatt különböző divatirányzatok váltották egymást, amikhez más és más ideális testképeket társítottak. A romantika alatt a kerekded formákat díjazták, később a sportos alkat volt a nyerő, aztán ahogy teltek-múltak az évek, egyszeriben a meglehetősen karcsú alkat vált népszerűvé.

Az emberek mindig szerettek volna megfelelni az elvárásoknak, de sokak számára a soványság annyira elérhetetlen volt, hogy önmagukat sanyargatták és ostorozták kinézetük miatt. Aztán a 2000-es évek elején feltűntek a plus size modellek, és a trend azóta újra változni látszik.

A plus size modellek

A plus size modellek nem a kórosan elhízott alkatokat hirdetik, hanem a különbözőségek szépségét hivatottak megmutatni, céljuk, hogy senki ne utálja magát csak azért, mert van rajta felesleg. Az egészséges élet alapja a lelki egészség, és ha minél többen megtanulják szeretni önmagukat, hirtelen a világ is újra vissza fog mosolyogni rájuk, mutasson bármennyit is a mérleg. Ezek a nők bebizonyították, hogy igenis kerekded idomokkal is lehet valaki gyönyörű, nem szabad elveszítenie az embernek az önmagába vetett hitét.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük