Így fest ugyanaz a ruha egy vékony és egy kerek nőn: a sztárok divatos szettjeit másolja le a blogger
Katie Sturino bebizonyítja, hogy a divatos ruhák ugyanolyan jól mutatnak a telt hölgyeken, mint a vékony nőkön.

katie sturino cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sajnos még mindig sokakban él az a tévhit, hogy az igazán divatos ruhák csak nádszálvékony nőkön mutatnak igazán jól, ez egyáltalán nem igaz. Ezt akarja bebizonyítani a gyönyörű, telt alkatú blogger, Katie Sturino is.

A New York-i hölgy Instagramját nem véletlenül követik több mint 548 ezren: látványos fotókon mutatja meg, hogy a karcsú sztárok csinos szettjei egy molett nőn is ugyanolyan jól festenek.

Így fest ugyanaz a ruha egy vékony és egy kerek nőn

A blogger, amikor még házasságban élt, szinte megszállott volt az alakját illetően, állandóan azon aggódott, nehogy meghízzon akár egy kicsit is. Válása után azonban lassan 27 kilót szedett fel magára, ám ez egyáltalán nem zavarta, sőt egyre jobban szerette testét. Instagramján képeivel másokat is önmaguk szeretetére buzdít, és tudatosítani szeretné az emberekben, hogy a csinos ruhák a teltebb alakon is ugyanolyan nőiesek tudnak lenni. A sztárok sikkes szettjeit másolja le: néha teljesen ugyanazokat a darabokat viseli, néha pedig csak nagyon hasonlókat, de az biztos, hogy mindegyikben csodásan néz ki.

Képek: Instagram.com/katiesturino.

Ezt is szeretjük