Testének olyan részleteiről posztol a fiatal nő, amiről más nem merne - Őszinte fotóival fontos célja van
A nő képei jócskán eltérnek a legtöbb blogger fotóitól, és pont ezért imádják annyian.

mik zazon cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mik Zazon, bár még igen fiatal, rengeteg nehézségen ment át eddigi életében. A most 23 éves nő egészségügyi, fogyókúrás coachként, valamint fitneszedzőként és bloggerként dolgozott, ám amellett, hogy klienseit bátorította, segítette, ő maga titokban komoly problémákkal küzdött.

Akkoriban súlyos étkezési zavarai voltak, depressziós volt, és állandóan szorongott. Egy idő után viszont szerencsére rájött, hogy ezt nem tudja és nem is akarja tovább csinálni, így drasztikus változtatásokat kell beiktatnia, mielőtt túl késő lenne.

Őszinte, retusálatlan képeivel fontos célja van

Felmondta az összes szerződését szponzoraival, abbahagyta munkáját, és elhatározta: annak szenteli életét, hogy másokat bátorítson, megossza velük gyógyulásának pillanatait, nehézségeit, hogy megmutassa, nincsenek egyedül. Mindemellett az is a célja, hogy segítsen a nőknek elfogadni és megszeretni saját testüket olyannak, amilyen: a tökéletesre retusált fotók miatt ugyanis sokan támasztanak maguk iránt irreális elvárásokat, és rengetegen küzdenek önértékelési problémákkal vagy önbizalomhiánnyal. Mik Zazon ezért önmagán mutatja meg, milyen egy valódi, retusálatlan nő teste, arca, és két kampányt is indított őszinte képei mellett.

Képek: instagram.com/mikzazon.

Ezt is szeretjük