18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Még a színésznő sem ismert magára az agyonretusált képen: 11 sztár, aki nem hagyta szó nélkül szétphotoshopolt fotóját

Ezeknek a hírességeknek egyáltalán nem tetszett, hogy teljesen megváltoztatták a külsejüket a fotókon. A neten akadtak ki a túlretusált képek miatt.

Sztárok a retusálás ellen

Sajnos a reklámokban, a kampányfotókon vagy éppen a címlapokon szinte sosem a valóságot láthatja az ember. Az ezeken szereplő hírességek testét általában az utolsó porcikájukig retusálják: az alakjukból lefaragnak pár centit, a bőrüket irreálisan tökéletessé, simává teszik, sőt gyakran még a hajukat, a hónaljukat és a térdüket is megváltoztatják.

A sztárok jó részét egyáltalán nem zavarják a photoshopolt képek, sőt általában ők maguk is manipulálják a közösségi oldalaikra feltöltött felvételeket. Vannak azonban közöttük olyanok is, akik jobban szeretik az őszinte, igazi fotókat.

Sztárok, akik felszólaltak túlretusált fotóik ellen

A következő hírességek nagyon nem örültek, amikor meglátták a fotózások eredményét, és azt, hogy szinte teljesen átalakították a külsejüket. Felháborítónak találták a manipulációt, ezért nem is hagyták szó nélkül: a neten szólaltak fel a túlretusált képek ellen, és sokan közülük azt is megmutatták, milyenek is igazából. Azt szeretnék, hogy fotóik miatt egy nő se érezze magát rosszul, és senki ne higgye azt, hogy amit az interneten, a reklámokban lát, az tényleg a valóság.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram, Pinterest.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük