„Régen sokat sírtam volna miatta” - Meglepően őszinte képet osztott meg a testéről a modell

A fiatal nő valódi, retusálatlan képet osztott meg az Instagramján, méghozzá ruhapróbálás közben. Nem véletlenül dicsérik érte annyian.

Modell fotója a próbafülkéből
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A túlretusált reklámok és fotók miatt sajnos sokan elhiszik, hogy a női test valóban úgy néz ki, ahogyan ezeken ábrázolják, tehát nincsenek rajta sem striák, sem narancsbőr, de még apró tökéletlenségek sem. Vagy ha tudja is, hogy nem valósak, mégis azokhoz méri magát.

Ezért is olyan jó, hogy egyre többen mutatják meg a trükkök és Photoshop nélküli valóságot a neten.

Szokatlanul őszinte képet posztolt a modell

Egy fiatal modellnek is elege lett abból, hogy mindenki csak hibátlan, irreális fotókat posztol, ezért olyat tett, amit csak igen kevesen mernek: a próbafülkéből osztott meg magáról egy képet, méghozzá meglepően őszinte és nagyon elgondolkodtató szöveggel. A 24 éves Taylah Roberts fehérneműben mutatta meg magát több mint ötvenezer követőjének, bármiféle retusálás nélkül. A testének azt a részét fotózta le, amivel sosem volt elégedett.

- Írhatnék egy nagyon hosszú szöveget, és mesélhetnék arról, hogy régen ez hogyan tört volna össze, és milyen sokat sírtam volna miatta, de inkább csak itt hagyom annak reményében, hogy egyszer természetesnek fognak számítani a hibák, és hogy valaki majd a lehető legjobbkor látja majd meg, és tudni fogja, hogy gyönyörű attól függetlenül, hogy néz ki egy szörnyen megvilágított próbafülkében - üzente a felvétel mellé, amit azóta már több mint hatezren lájkoltak, és amelyre kétszáz hozzászólás is érkezett. A fotón jól látszanak a striái, valamint bőrének teljesen hétköznapi tökéletlenségei.

A cikk az ajánló után folytatódik

A netezők nem győzik dicsérni a kép miatt

A kommentelők közül többen is dicsérték amiatt, hogy ilyen valódi képet posztolt, hiszen tudják, hogy nem volt könnyű számára. Volt, aki azt mesélte el, ő mennyit sírt emiatt a próbafülkékben, míg más azért fejezte ki köszönetét, hogy végre egy modell is valódi felvételt tesz közzé, nem pedig irreálisra szerkesztettet. Sokan hangsúlyozták azt is, hogy a nőknek össze kellene tartania, és ehhez hasonló módon bátorítani egymást.

Taylah Roberts egyébként nem most először osztott meg olyan képet, amit más nem tenne. Nemrég a divatipar elvárásairól fakadt ki egy előtte-utána fotón: megmutatta, hogy nézett ki, amikor kifutómodellként dolgozott, majd azt is, mennyit változott, mióta felhagyott ezzel a munkával. Nemcsak egészségesebb és kiegyensúlyozottabb, de sokkal boldogabb és magabiztosabb is lett azóta.

A fiatal nő továbbra is harcol azért, hogy ne kelljen minden manökennek csontsoványra fogyni, és azt szeretné elérni, hogy a nők ne akarjanak úgy kinézni, ahogyan az agyonphotoshopolt, valóságtól igencsak távol álló képeken látják. Azt üzeni mindenkinek, hogy fogadják el és szeressék meg önmagukat úgy, ahogy vannak, hiszen így gyönyörűek. Azt azért tegyük hozzá, hogy egy modellnek valószínűleg ez nem megy nehezen. 

Így eddig nem sokan fotózták a fürdőruhás modelleket

Néhány webshop igencsak meglepte a netezőket, ugyanis olyan fotókkal mutatták be az oldalukon a bikiniket, amilyeneket kevés helyen látni. Az emberek  rajonganak a fotókért, és mind egyetértenek abban, hogy sokkal több ilyen kellene. 

Úgy fotózták a bikinis modelleket, ahogyan eddig kevesen - Egészen más volt eddig a megszokott

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük