Széles a csípője, vastag a combja, és elképesztően nőiesen öltözködik: a kerek bloggertől van mit tanulni

A molett blogger, Emily Jane Johnston tudja, hogyan emelje ki szexi, telt idomait. Öltözködése minden nő számára inspirációként szolgálhat.

emily jane johnston

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A divatos öltözködés egyáltalán nem alkat kérdése. Bárki lehet csinos és szexi súlytól, alaktól függetlenül: a lényeg csupán az, hogy megfelelően kombinálja a formáihoz illő ruhákat.

Emily Jane Johnston egyáltalán nem nádszálvékony. Kicsit szélesebb a csípője, vastagabb a combja, de tudja, hogyan hangsúlyozza ki szexi, dús idomait, és hogyan legyen igazán sikkes, nőies.

A molett blogger nagyon nőiesen öltözködik

Instagramján csinosabbnál csinosabb szettekben pózol, összeállításaival pedig remek inspirációként szolgálhat minden nőnek. Remekül párosítja a különböző darabokat, és mindig ügyel arra, hogy azok a lehető legelőnyösebben mutassanak alakján. A blogger trükkjeiből van mit tanulni: megmutatja, hogy nem kell S-es méret ahhoz, hogy valaki igazán stílusos és sikkes legyen.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/emilyjanejohnston.

Ezt is szeretjük