A legolcsóbb zsírégető alapanyagok, amik segítik felpörgetni a fogyást: ezeket is csak mértékkel fogyaszd

Az olcsó zsírégető alapanyagok itthon is beszerezhetők, nem kell egzotikus szuperélelmiszerekre költeni.

GettyImages-477423372

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan gondolják,hogy a fogyókúrázás drága mulatság, pedig ez egyáltalán nincs így, elég a sok hizlaló ételre és italra gondolni, amit az ember ilyenkor elhagy. Sajnos a zöldségek és gyümölcsök ára valóban emelkedett az utóbbi időben, de szerencsére van még mihez nyúlni.

Már a tudatos étrendtervezés is sokat segíthet a spórolásban, ezáltal jóval kevesebb étel megy kárba. Sportolásnál szintén nem kell drága edzőteremre költeni, a Youtube korában nincs kifogás az otthoni edzés kihagyására, és egy futócipő ára sem feltétlenül ördöngösség, az életmódváltás úgysem a divatról szól.

Olcsó, fogyást segítő szerek

Nem kell nehezen elérhető, drága ételekre gondolni, ha fogyásról van szó. A következő ételek és italok nagyban támogatják a súlyvesztést, persze csak akkor, ha megvan hozzá a szükséges kalóriadeficit.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük