Öt perc telt el a két fotó között, mégis teljesen átalakult a nő teste: az Insta-átverés képeken

Nyolc nő, akik képeken mutatják meg a valóságot, amit az Instagramon nagyon ritkán látni.

Női test a valóságban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nádszálkarcsú test, kidolgozott izmok, lapos has, csábos tekintet és szexi pózok - szinte mindenki hasonló fotókkal találkozik a közösségi oldalakon, és nem is sejtik, hogy a profin beállított képek talán mégsem olyan hibátlanok, mint ahogy azt sokan hiszik.

A sztárok, bloggerek, influencerek tökéletesnek vélt fotói a legtöbb esetben a jó beállításnak, a megfelelő pózoknak, a rengeteg próbálkozásnak és a filtereknek köszönhetők. A képek azt szeretnék láttatni, hogy a rajtuk szereplők tökéletes alakkal rendelkeznek, holott lehet, hogy közelében sincsenek a valóságnak. Éppen ezért nyolc nő vette a bátorságot, és megmutatta a világnak, mennyire becsapósak az ilyen Insta-fotók.

8 nő, aki nem fél megmutatni a valóságot

A nők olyan fotókat posztoltak, amit mások legszívesebben azonnal kitörölnének a telefonjukból. Megmutatják, milyen a valódi alakjuk, és azt, hogyan festenek egy szépen beállított, előnyös külsőt sugalló fotón. A képek között csupán öt perc telt el, mégis, teljesen átalakult a testük.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Instagram

Ezt is szeretjük