Öt perc telt el a két fotó között, mégis teljesen átalakult a nő teste: az Insta-átverés képeken

Nyolc nő, akik képeken mutatják meg a valóságot, amit az Instagramon nagyon ritkán látni.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nádszálkarcsú test, kidolgozott izmok, lapos has, csábos tekintet és szexi pózok - szinte mindenki hasonló fotókkal találkozik a közösségi oldalakon, és nem is sejtik, hogy a profin beállított képek talán mégsem olyan hibátlanok, mint ahogy azt sokan hiszik.

A sztárok, bloggerek, influencerek tökéletesnek vélt fotói a legtöbb esetben a jó beállításnak, a megfelelő pózoknak, a rengeteg próbálkozásnak és a filtereknek köszönhetők. A képek azt szeretnék láttatni, hogy a rajtuk szereplők tökéletes alakkal rendelkeznek, holott lehet, hogy közelében sincsenek a valóságnak. Éppen ezért nyolc nő vette a bátorságot, és megmutatta a világnak, mennyire becsapósak az ilyen Insta-fotók.

8 nő, aki nem fél megmutatni a valóságot

A nők olyan fotókat posztoltak, amit mások legszívesebben azonnal kitörölnének a telefonjukból. Megmutatják, milyen a valódi alakjuk, és azt, hogyan festenek egy szépen beállított, előnyös külsőt sugalló fotón. A képek között csupán öt perc telt el, mégis, teljesen átalakult a testük.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Instagram

Ezt is szeretjük