Motiváló gondolatok a fogyókúrához

Az egészséges és tartós fogyás csak hosszú és következetes munkával érhető el, ehhez pedig nem kevés kitartásra lesz szükséged. Íme, egy kis segítség.

Dia

 	Megnő az önbizalmad 	A pszichológusok megfigyelése szerint a túlsúly sokaknál kisebbségi komplexust, önbizalomhiányt, súlyos esetekben pedig akár depressziót is okozhat. Ha bánatodat ételbe folytod, csak még mélyebbre kerülsz az ördögi lavinában, de, ha sikeresen véghezviszed a fogyókúrát, megnő az önbizalmad, és az élet más területein is nagyobb sikereket érhetsz el. 	Kapcsolódó cikk: 	A túlsúly 8 legkomolyabb oka »

Megnő az önbizalmad

A pszichológusok megfigyelése szerint a túlsúly sokaknál kisebbségi komplexust, önbizalomhiányt, súlyos esetekben pedig akár depressziót is okozhat. Ha bánatodat ételbe folytod, csak még mélyebbre kerülsz az ördögi lavinában, de, ha sikeresen véghezviszed a fogyókúrát, megnő az önbizalmad, és az élet más területein is nagyobb sikereket érhetsz el.

Kapcsolódó cikk:
A túlsúly 8 legkomolyabb oka »

Dia

 	Tovább élsz 	Ha megszabadulsz a túlsúlytól, azzal számos betegség rizikófaktorát csökkented, ezzel pedig jelentősen javulnak az esélyeid egy hosszú, boldog, teljes életre.

Tovább élsz

Ha megszabadulsz a túlsúlytól, azzal számos betegség rizikófaktorát csökkented, ezzel pedig jelentősen javulnak az esélyeid egy hosszú, boldog, teljes életre.

Dia

 	Olcsóbban vásárolhatsz 	A konfekcióméretű ruhák nemcsak olcsóbbak, de a választék is nagyobb közöttük. Ha végigcsinálod a fogyókúrát, nem kell többé nagy méreteket is gyártó boltokat keresned, vagy formátlan ruhákat magadra húznod, hiszen nyugodtan válogathatsz a divatos darabok között - mind rád illik majd.

Olcsóbban vásárolhatsz

A konfekcióméretű ruhák nemcsak olcsóbbak, de a választék is nagyobb közöttük. Ha végigcsinálod a fogyókúrát, nem kell többé nagy méreteket is gyártó boltokat keresned, vagy formátlan ruhákat magadra húznod, hiszen nyugodtan válogathatsz a divatos darabok között - mind rád illik majd.

Dia

 	Bátran strandolhatsz 	Elfelejtheted az úszógumit, viszont felöltheted a legszexibb bikinit, amit csak a boltokban kapni lehet. Napozz, pihenj, élvezd a hullámok simogatását, és zsebeld be az elismerő pillantásokat - a hasleszorító fürdőruhákat pedig felejtsd el egy életre.

Bátran strandolhatsz

Elfelejtheted az úszógumit, viszont felöltheted a legszexibb bikinit, amit csak a boltokban kapni lehet. Napozz, pihenj, élvezd a hullámok simogatását, és zsebeld be az elismerő pillantásokat - a hasleszorító fürdőruhákat pedig felejtsd el egy életre.

Dia

 	Kevesebbet izzadsz 	Nem csupán sport közben, de a nyári melegben vagy a fűtött irodában ülve is könnyen leizzadhatsz, ha pedig még egy kis túlsúly is van rajtad, akkor a legjobb izzadásgátlók sem fognak segíteni. Ha lefogysz, felgyorsul az anyagcseréd, könnyebben veszed a levegőt, és kisebb nyomás nehezedik a szívedre, így a kínos probléma is mérséklődik majd.

Kevesebbet izzadsz

Nem csupán sport közben, de a nyári melegben vagy a fűtött irodában ülve is könnyen leizzadhatsz, ha pedig még egy kis túlsúly is van rajtad, akkor a legjobb izzadásgátlók sem fognak segíteni. Ha lefogysz, felgyorsul az anyagcseréd, könnyebben veszed a levegőt, és kisebb nyomás nehezedik a szívedre, így a kínos probléma is mérséklődik majd.

Dia

 	A tükör a barátod lesz 	Most talán a legádázabb ellenségednek hiszed, hiszen minden reggel könyörtelenül szembesít a testsúlyoddal, ám, ha lefogysz, minden alkalommal, amikor a tükörbe nézel, az jut eszedbe, hogy elérted a kitűzött célt, így a reggelek is vidámabban indulnak majd.

A tükör a barátod lesz

Most talán a legádázabb ellenségednek hiszed, hiszen minden reggel könyörtelenül szembesít a testsúlyoddal, ám, ha lefogysz, minden alkalommal, amikor a tükörbe nézel, az jut eszedbe, hogy elérted a kitűzött célt, így a reggelek is vidámabban indulnak majd.

Dia

 	Tudatosabban fogsz élni 	Ami egy életmóddiéta elején bonyolultnak és követhetetlennek tűnik, az néhány hét múlva mindennapi rutinná válik. Ha egyszer ráveszed magad, hogy változtass az étkezési szokásaidon, nemcsak a vonalaid lesznek karcsúbbak, de a tudatosabb élet és az egészségesebb táplálkozás felé is nagy lépést teszel. 	Kapcsolódó cikk: 	Karcsúsító, fiatalító orvosi program »

Tudatosabban fogsz élni

Ami egy életmóddiéta elején bonyolultnak és követhetetlennek tűnik, az néhány hét múlva mindennapi rutinná válik. Ha egyszer ráveszed magad, hogy változtass az étkezési szokásaidon, nemcsak a vonalaid lesznek karcsúbbak, de a tudatosabb élet és az egészségesebb táplálkozás felé is nagy lépést teszel.

Kapcsolódó cikk:
Karcsúsító, fiatalító orvosi program »

Dia

 	Újra beléd szeret a pasid 	Nincs sok értelme egy olyan kapcsolatért törnöd magad, mely csak a külsőségeken alapul, és néhány plusz kiló megingatja, de az biztos, hogy, ha eléred az álomalakot, az a legidillibb, legelmélyültebb kapcsolatot is eggyel magasabb szintre helyezi - a pasid ugyanis nem győz majd betelni vele, hogy az ő imádott barátnője egy igazi bombázó lett.

Újra beléd szeret a pasid

Nincs sok értelme egy olyan kapcsolatért törnöd magad, mely csak a külsőségeken alapul, és néhány plusz kiló megingatja, de az biztos, hogy, ha eléred az álomalakot, az a legidillibb, legelmélyültebb kapcsolatot is eggyel magasabb szintre helyezi - a pasid ugyanis nem győz majd betelni vele, hogy az ő imádott barátnője egy igazi bombázó lett.

Dia

 	Beleférsz a régi farmerodba 	Szinte nincs olyan fogyózó, aki ne őrizgetne egy régi ruhát vagy farmert a szekrénye mélyén, abban reménykedve, hogy egy napon ismét fel tudja majd húzni. Ha neked is van olyan ruhád, amit egykor imádtál hordani, de most nem jön rád az úszógumid miatt, ásd elő a szekrény mélyéről, és készülj a napra, amikor ismét ebben hódítasz majd. 	Kapcsolódó cikk: 	Egy nadrágméret 2 hét alatt »

Beleférsz a régi farmerodba

Szinte nincs olyan fogyózó, aki ne őrizgetne egy régi ruhát vagy farmert a szekrénye mélyén, abban reménykedve, hogy egy napon ismét fel tudja majd húzni. Ha neked is van olyan ruhád, amit egykor imádtál hordani, de most nem jön rád az úszógumid miatt, ásd elő a szekrény mélyéről, és készülj a napra, amikor ismét ebben hódítasz majd.

Kapcsolódó cikk:
Egy nadrágméret 2 hét alatt »

Dia

 	Könnyebben mozogsz 	Ha könnyebb a tested, kevesebb energiát emészt fel annak mozgatása, így sokkal könnyebben, erőlködés és zihálás nélkül tudsz majd mozogni. Elfelejtheted a kanapén töltött szombat délutánokat - irány a természet!

Könnyebben mozogsz

Ha könnyebb a tested, kevesebb energiát emészt fel annak mozgatása, így sokkal könnyebben, erőlködés és zihálás nélkül tudsz majd mozogni. Elfelejtheted a kanapén töltött szombat délutánokat - irány a természet!

Dia

 	Csökken a vérnyomásod 	A számos betegség közül, amit a túlsúly előidézhet, talán a magas vérnyomás az egyik legveszedelmesebb. Ha megszabadulsz az állandóan cipelt tehertől, normalizálódik a vérnyomásod, jobbakat alszol, kevésbé leszel fáradékony, valamint a szívinfarktus és az agyvérzés kialakulásának kockázatát is csökkented.

Csökken a vérnyomásod

A számos betegség közül, amit a túlsúly előidézhet, talán a magas vérnyomás az egyik legveszedelmesebb. Ha megszabadulsz az állandóan cipelt tehertől, normalizálódik a vérnyomásod, jobbakat alszol, kevésbé leszel fáradékony, valamint a szívinfarktus és az agyvérzés kialakulásának kockázatát is csökkented.

Dia

 	Eltűnik a narancsbőr 	A csúf kis gödröcskék oka a megnagyobbodott zsírszövetekben és a visszatartott méreganyagokban keresendő. Ha leadod a túlsúlyod, és megtisztítod a mérgektől a szervezetedet, a combod és a feneked is újra feszes lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt edd, hogy megszabadulj a narancsbőrtől! »

Eltűnik a narancsbőr

A csúf kis gödröcskék oka a megnagyobbodott zsírszövetekben és a visszatartott méreganyagokban keresendő. Ha leadod a túlsúlyod, és megtisztítod a mérgektől a szervezetedet, a combod és a feneked is újra feszes lesz.

Kapcsolódó cikk:
Ezt edd, hogy megszabadulj a narancsbőrtől! »

Dia

 	Könnyebbnek érzed magad 	A túlsúly szinte kivétel nélkül rossz anyagcserével, ez pedig a salakanyagok lerakódásával, puffadtsággal, hasfájással jár. Ha sikerül helyreállítanod az anyagcserédet, a kínos emésztési problémáknak és a feszülő érzésnek is búcsút inthetsz, és sokkal könnyebbnek érzed majd magad. 	Kapcsolódó cikk: 	Zsírpárnák, puffadás, fáradékonyság - 4 nap alatt megszabadulhatsz tőlük »

Könnyebbnek érzed magad

A túlsúly szinte kivétel nélkül rossz anyagcserével, ez pedig a salakanyagok lerakódásával, puffadtsággal, hasfájással jár. Ha sikerül helyreállítanod az anyagcserédet, a kínos emésztési problémáknak és a feszülő érzésnek is búcsút inthetsz, és sokkal könnyebbnek érzed majd magad.

Kapcsolódó cikk:
Zsírpárnák, puffadás, fáradékonyság - 4 nap alatt megszabadulhatsz tőlük »

Ezt is szeretjük
Fotó: