A 8 legjobb fogyást segítő reggeli, ami sokáig laktat: rostokkal, fehérjékkel látnak el

A magas fehérje- és rosttartalmú reggelik elősegítik a fogyást, és ebédig tartó teltségérzetet okoznak.

Magas fehérjetartalmú reggelik
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Reggeli gyanánt érdemes magas fehérjetartalmú, rostban bővelkedő ételeket választani, amik tulajdonságaikból fakadóan hosszan eltelítenek, csökkentik az éhségérzetet, és támogatják az izmok működését is.

A reggelizés fogyókúrás szerepéről a mai napig nincsen teljes egyetértés a szakemberek között, de egy nemrégiben publikált tanulmány szerint nem érdemes kihagyni, mert a jól megválasztott napindító fogás az aznap bevitt kalóriamennyiséget is redukálhatja. 

Magas fehérjetartalmú, rostban gazdag reggelik

Nem véletlen, hogy az általános javaslat szerint reggeli gyanánt érdemes fehérjedús, lehetőleg élelmi rostokban gazdag ételeket, italokat választani, mert segítenek felpörgetni az ellustult anyagcserét, nem emelik meg hirtelen a vércukorszintet, és tápláló energiával látják el a szervezetet. Az alább látható reggelik nemcsak gyorsan elkészülnek, hanem még sokáig is laktatnak.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük