A 9 leghatékonyabb otthoni gyakorlat, ami lapítja a hasat: pár hét alatt meglátszik az eredménye

Az otthon is elvégezhető edzéssel néhány hét alatt laposabb lehet bárkinek a hasa, nagyon hatékonyak ezek a gyakorlatok.

GettyImages-1318893565

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A lapos, tónusos has érdekében amellett, hogy érdemes odafigyelni a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozásra, edzéseket is lehet végezni.

A hastájéki zsírégetést leghatékonyabban rendszeres, heti 2-3-szor beiktatott intenzív testmozgással, rostban, lassú felszívódású szénhidrátokban, esszenciális zsírokban és fehérjékben bővelkedő étrenddel lehet beindítani.

Lapos hasra edzés otthon

A hasizmokat, legyen szó az egyenes, a haránthasizmokról vagy a belső és külső ferde hasizmokról, otthoni tornagyakorlatokkal is alaposan meg lehet dolgoztatni. Az izomtömeg növekedése pedig beindítja a zsírégetést, aminek több nappal az edzés után is érezhető a hatása, ezt hívják utóégetésnek. Bármilyen testmozgásról is legyen szó, az elejéről nem hiányozhat a bemelegítés, ahogy a végén a lenyújtásról sem szabad megfeledkezni a sérülések elkerülése végett. Az alábbiakban olyan hatékony gyakorlatokat mutatunk, amikkel látványosan laposabbá válhat a hastájék, erőnléttől függően lehet növelni vagy csökkenteni a darabszámot belőlük vagy a gyakorlat idejét.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük