Gyulladáscsökkentő ételek: mit egyél puffadás és nátha ellen?
A kurkuma, a paradicsom és más táplálék is segít enyhíteni a gyulladásos folyamatokat.
A gyulladás a szervezet normális, valamilyen sérülésre adott válaszreakciója. Ha azonban krónikussá válik, betegségek kialakulásához vezethet, mivel pusztíthatja az egészséges szöveteket. Az Alabamai Egyetem szakértői szerint - többek között - tudatos táplálkozással veheted fel vele a harcot. Az alábbi táplálékok orvosolják az emésztőrendszeren belül kialakult gyulladást - megszüntetve ezáltal a puffadást -, valamint immunerősítőként is bevetheted őket.
Természetes gyulladáscsökkentők
Lapozd át az alábbi képgalériát, és ismerj meg még több természetes gyulladáscsökkentőt!
OLVASD EL EZT IS!
- rák
- tudomány
Rákot okozhat az ülőmunka
- gyulladás
- pszichoszomatikus