A borágó csillapítja a köhögést, a rózsa megnyugtat: pompás virágok kevésbé ismert gyógyhatása
Az ehető virágok nagy része egyben gyógynövény is, úgyhogy érdemes lehet beépíteni a napi menübe őket.
Az ehető virágok több száz éves gasztronómiai múlttal rendelkeznek. Nemcsak salátaalapanyagként, hanem lekvárhoz, szószokhoz vagy különböző sós ételek elkészítéséhez is használják őket.
Azonban különleges ízük mellett egészségügyi hatásuk sem elhanyagolható. Olyan ehető növényeket szedtünk össze, amikről nem mindenki tudja, milyen értékes anyagokat tartalmaznak.
Ehető, gyógyító virágok
Meglepő módon nemcsak antioxidánsban és különböző vitaminokban gazdagok, de némelyiknek még az omega-3 zsírsavtartalma is kiemelkedő. Nem beszélve arról, hogy van, amelyiknek a gyökerétől kezdve a szárán át a virágjáig minden része fogyasztható.
(Képek forrása: Getty Images Hungary)
A gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció
- gyógynövény
- virág
- természetes gyógymód
- ehető virág
- főzés
- vitamin
- antioxidáns
- gyulladáscsökkentő
- Életmód