Mit egyél este, ha fogyni akarsz? 7+1 étel, ami finom, laktat, és egészséges

Vacsoraötletek a hét minden napjára.

Fogyasztó vacsorák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fogyókúra során a vacsora legalább olyan fontos része az étkezésnek, mint a reggeli. Pedig logikusnak tűnhet, hogy a napi kalóriaadagot úgy csökkented, hogy kiiktatsz egy étkezést, ez azonban hosszú távon csak ahhoz vezet, hogy a viszonylag gyorsan leadott pluszkilók a vacsora újbóli beiktatásával gyorsan visszakúsznak.


A vacsora kihagyásával este éhesen, alacsony vércukorszinttel fekszel le, reggelre pedig főként az édes ízeket kívánod majd, így kevésbé tudsz ellenállni egy finom croissant-nak vagy bolti müzlinek.

Isteni vacsoraötletek

Ha okosan válogatod meg az alapanyagokat és a mennyiségeket, a vacsorák kedvezően hatnak majd a diétádra, hiszen szinten tartják a vércukorszintet, és kevésbé törnek rád a falásrohamok. A vacsora a napi kalóriaszükségletnek maximálisan a 30%-át teszi ki, vagyis nagyjából 300-400 kalóriából kell olyan ételt rittyentened, ami elég laktató, tápanyagai révén pedig támogatja a fogyást. Isteni és változatos vacsoraötleteket mutatunk a hét minden napjára.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük