A 10 leghatékonyabb gyakorlat fitneszlabdával: a has, comb és fenék formálásában segítenek

Az alábbi fitneszlabdás gyakorlatok minden porcikádat átmozgatják.

Erősítés, formálás fitneszlabdával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fitneszlabda praktikus kiegészítője lehet az edzésnek, hiszen remekül beépíthető az erősítő, feszesítő gyakorlatokba, de kardiomozgásokat is végezhetsz ennek segítségével.

Ha olyan izomcsoportokra szeretnél összpontosítani, mint a comb-, fenék-, hát- vagy hasizom, szerezz be egy fitneszlabdát, amivel számtalan kreatív módon tudod megdolgoztatni a petyhüdt testrészeidet. Az ilyen jellegű gyakorlatok folyamatos egyensúlyozást igényelnek, miközben a törzs mélyizmait is alaposan megdolgoztatják.

Szuperhatékony gyakorlatok fitneszlabdával

A labda segítségével nyújthatsz, erősíthetsz, feszesíthetsz, javíthatsz a mozgáskoordinációdon és az egyensúlyérzékeden, így valóban egy olyan tornaeszközről van szó, ami minden porcikádra jó hatással van. Ha látványos változást szeretnél elérni rövid időn belül, az alábbi gyakorlatokat végezd el heti négyszer-ötször, két sorozatban, majd hetente még egy sorozattal növeld a mennyiséget. A bemelegítésről, valamint a pihenőnapok beiktatásáról se feledkezz meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük