Betartotta újévi fogadalmát, 56 kilót fogyott a fiatal anyuka 1 év alatt

Megfogadta, hogy mindennap főz a családnak, meglett az eredménye.

britanny-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brittany William egy év alatt 56 kilót fogyott, miután újévkor megfogadta, hogy ezentúl ő maga fog főzni mindennap a családjának, és nem vesznek készételeket. A fiatal nő már a műtétet fontolgatta, hogy valahogy csökkenteni tudja a túlsúlyát, az utolsó fogyókúrás próbálkozása azonban szerencsére sikeresebb lett, mint azt valaha is remélte.

A 29 éves Brittany Williams három gyerek anyukájaként 120 kilót nyomott, amikor elszakadt nála a cérna. A fiatal nő akkorra már számtalan vetélésen volt túl, de a döntés meghozatalában az segítette, hogy észrevette, már nem tud együtt futkározni a gyerekeivel, és kényelmetlen leülni melléjük a földre. Az új év első napján megfogadta, leadja a túlsúlyát.

Így diétázott Brittany

A döntése, hogy ezentúl minden étkezést ő készít el otthon, és az ételeket friss alapanyagokból állítja össze, helyesnek bizonyult. Így ugyanis sokkal könnyebb volt kiszámolnia, egy nap mennyi kalóriát visz be, valamint figyelni tudott egészséges adagokra is.

Korábban Brittany soha nem reggelizett, ebédre tortillachipset evett sajtszósszal, vacsorára pedig a fagyasztóból vett ki valamilyen előre rántott fogást, és mellé általában lecsúszott egy-egy muffin vagy süti is. A pizzafutár már névről ismerte őt, olyan gyakran rendelt ételt a családnak házhoz szállítással.

Manapság már ki nem hagyná a reggelit. A napot egy pohár vízzel indítja, utána jöhet egy smoothie vagy egy omlett, ebédre általában valamilyen zöldséges fogást fogyaszt, például egészséges, de laktató salátát, vacsorára pedig jöhet egy kis fehérje, mondjuk, csirkeragu.

A nő állítja, hogy az otthoni főzés nemcsak a családja és a saját egészségén javított jelentősen, hanem a pénztárcájukban is több maradt, mert a nyers alapanyagokból készült ételek olcsóbbak, mint a készen vagy fagyasztottan vásárolt fogások.

Brittany szerint a siker kulcsa az ő esetében az volt, hogy egy percig sem gondolt az új étrendre fogyókúraként, úgy fogta fel, mint valamit, ami javít az életminőségén, így könnyű volt pozitív változásként megélnie, és nem érezte azt egy percig sem, hogy szenvedés lenne ez a fajta étkezés.

A három gyerekes anyuka az Instagram-profilján és a receptes blogján másokat is arra biztat, hogy próbálják meg a módszerét. A követőit nem kecsegteti azzal, hogy a változtatás könnyű, de azt mondja, bárki képes utánacsinálni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szerelmespárok közös fogyásai

Bár Brittany párja nem fogyott vele, mert nem volt hova, más szerelmespárokat kifejezetten összekovácsol a közös diéta. Mutatjuk, milyen szép eredményeket értek el együttes erőfeszítéssel.

A képek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük