10 isteni étel belsőségekből: olcsók, tele vannak vitaminnal, és változatosan elkészíthetők
Szereted a májat és a zúzát? Próbáld ki a vitamindús fogásokat, ha már unod a natúr csirkemellet.
Kétségtelen, hogy az étkezésekben a színhúsok a legnépszerűbbek, a legtöbben a csirkemellet, a sertéskarajt vagy épp a darált combot részesítik előnyben a vacsoránál, pedig a belsőségekről sem szabadna elfeledkezni.
A belsőségek nemcsak vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, de a takarékos és tudatos életmód fontos részei lehetnek, hiszen a sok esetben csak a mellükért és combjukért levágott csirkék maradékait potom összegekért megvásárolhatod.
Máj, zúza, vese?
Az állati belsőségek ugyan megosztó táplálékok, mégis érdemes néha megpróbálkozni egy-egy recepttel. A máj például tele van A-vitaminnal, de szinte minden belsőség tartalmaz B-vitaminokat, káliumot, és remek fehérjeforrások is. Mutatunk néhány egészséges ötletet, amitől a család sem fog elzárkózni.
Figyelj viszont rá, hogy a belsőségek a színhúsnál is gyorsabban romlanak, ezért a vásárlás után lehetőleg azonnal használd fel őket!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció