8 gyógynövény, ami télen is serkenti a fogyást - Pörgetik az anyagcserét és még az ízük is finom

Ezeknek a gyógynövényeknek a segítségével megszabadulhatsz a pluszkilóktól, hiszen gyorsítják az anyagcserét, így serkentik a fogyást.

GettyImages-1251535012
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A természet számos problémára nyújthat biztonságos megoldást a gyógynövények által. Különösen a téli hónapokban fontos, hogy a megfázástól a gyomorbántalmakig mindenre alkalmazhatók. Ugyanakkor egyes gyógynövények a fogyókúrádban is segíthetnek. Ha szeretnél még többet tudni a gyógynövények szervezetre gyakorolt hatásáról, ide kattintva olvashatsz róluk bővebben!

Télen is serkentik a fogyást

Megszabadulni a súlyfeleslegtől egyáltalán nem könnyű, ám a sporton és az egészséges táplálkozáson túl nagy segítséget nyújthatnak a különböző anyagcsere-gyorsító gyógynövények is. Ebben a cikkben nyolc olyan természetes alapanyagot mutatunk be, amelyekkel hatásosabb lehet a fogyókúrád.

Olvass tovább! A 8 legjobb gyógynövény, ami segít a kiálló hason és a puffadáson: könnyítik az emésztést is

Sokan szenvednek a feszítő hastájéki puffadástól, amitől a máskülönben passzentos nadrágot is csak nehezen lehet begombolni. 

A 8 legjobb gyógynövény, ami segít a kiálló hason és a puffadáson: könnyítik az emésztést is

Nézegess képeket!

Elolvasom

(A képek forrása: Getty Images Hungary)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük