20-szor erősebb, mint a C-vitamin: fogyaszd mindennap a bivalyerős antioxidánst!
Csodatáplálékok, amik megkötik a szabad gyököket.
Az antioxidánsok a szabad gyökök semlegesítésében játszanak szerepet a szervezetben, amelyek felelőssé tehetők a sejtek öregedésében és a DNS-lánc károsításában, ez pedig hozzájárulhat akár a daganatképződéshez is. Bár a sejtek képesek bizonyos természetes antioxidánsok termelésére, egyes táplálékokkal jelentősen megnövelhető a szervezetbe bevitt mennyiség, ami az immunrendszer erősítésében és az öregedésgátlásban is hasznos. Nézd meg, mik az igazi csodaszerek!
Kiiktatják a rákos sejteket
Tudományosan bizonyított, hogy ezek az ételek képesek rá. Nézd meg, hogyan, kattintsd végig a képeket!
Képeken 6 étel, ami öngyilkosságra készteti a rákos sejteket: kutatások bizonyítják
Nézegess képeket!
Elolvasom- antioxidáns
- szabadgyök
- ételek
- egészséges táplálék
- vitamin
- gránátalma
- homoktövis
- gyömbér
- cékla
- fokhagyma
- szőlőmagolaj
- gyógyító táplálékok
- Életmód