Ezeket idd lefekvés előtt, és gyorsabban alszol el: 8 egészséges ital estére a zavartalan pihenésért

Ezek az italok támogathatják az éjszakai pihenést.

Alvástámogató italok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napjaikban rengetegen szenvednek különféle alvászavaroktól. Jellemző panasz például az álomba merülés nehezítettsége, egy feszített nap után az ember nem könnyen tud ráhangolódni a pihenésre. 

Szerencsére akadnak olyan praktikák, amelyek segíthetnek könnyebben és gyorsabban elaludni. A testmozgáson és bizonyos légzőgyakorlatokon túl egyes italok is szerepet játszhatnak a probléma megoldásában. 

Alvástámogató italok

Nyílt titok, hogy az étkezés bizony jelentősen befolyásolhatja az alvásminőséget. A fűszeres, zsíros fogások elnehezítenek, és meg is akadályozhatják a nyugodt pihenést. Az innivalókról általában már kevesebb szó esik, pedig azok között is vannak olyanok, amelyek hatással lehetnek a pihenésre. Bár az alkoholról például sokan úgy hiszik, hogy segíthet elaludni, valójában megváltoztatja az alvásfázisokat, rosszul aludhat tőle az ember. Ellenben a következő italokat érdemes bevetni akkor, ha alvási problémáktól szenvedsz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük