Narancsos csirkeszárnyak egyszerűen: messzire száll az illata sütés közben
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
Összesen 7 találat.
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
A mézes csirkeszárnyak bőre fényes és ropogós, tepsiben sütve pedig alig lesz munka vele.
A mázas csirkeszárny grillen és sütőben is omlós, ropogós fogás.
A mézes, csípős csirkeszárnyhoz a pácot könnyen elkészítheted otthon. Jó, ha egy kicsit pihenteted sütés előtt.
Hozzál ki minél többet a csirkeszárnyból! Akkor a legjobb, ha egyszerre ragad és ropog.
Az édes és a csípős ízek csodás kombinációja teszi felejthetetlenné a ropogós külsejű csirkeszárnyakat, amik mellé zöldségeket is érdemes pakolni.