7 étel, amelynek a fokhagyma az alapja: ennyiféleképpen használhatod fel
Ne mindig fűszerként használd a fokhagymát: ha szereted, léptesd elő az ételek főszereplőjének!
Összesen 6 találat.
Ne mindig fűszerként használd a fokhagymát: ha szereted, léptesd elő az ételek főszereplőjének!
A fokhagymás sült oldalas titka a kevés fűszer és a viszonylag alacsony hőmérsékleten történő, jó hosszú sütési idő.
Ha így készíted a fokhagymás oldalast, a tiéd lesz a legfinomabb.
A fokhagymás sült oldalas nagyon finom bármilyen körettel, főzelék feltétjeként pedig a legjobb választás.
Ez az egyszerre ropogós és omlós sült oldalas a páctól és a háromféle hagymától lesz fenséges.
A zsírosabb, szaftosabb húsok kedvelőinek ezzel a fokhagymás, sült oldalassal biztosan a kedvükbe járhatsz.