Ropogós tepsis karfiol kevés munkával: ezt edd ma krumpli helyett
A tepsis karfiol szaftos, húsmentes fogás, ami után senki nem marad éhes.
Összesen 540 találat.
A tepsis karfiol szaftos, húsmentes fogás, ami után senki nem marad éhes.
A krémes, tejszínes gratin önálló fogásként vagy ünnepi köretként is megállja a helyét.
A zöldséges, darált húsos pite tésztája lágy, a tölteléke nagyon tartalmas.
A rakott karfiol is lehet kalóriaszegény, ha sült csirkemellel rétegzed.
A húsgolyók pikáns fűszerezése és a krémes mozzarella együttesen garantálják, hogy minden falatot mindenki élvezettel fogyaszt el.
A savanyú káposzta és a sertéspörkölt kiváló keveréke ez a fűszerekkel gazdagított egytálétel. Kihagyhatatlan az év végi menüből.
Az indiai rizses, húsos egytálétel, a biryani csirkével együtt készítve is mennyei.
Pakold meg a cukkinit sűrű, paradicsomszószos, darált húsos raguval!
Még finomabb lesz a húsos-krumplis pásztorpite, hogyha krémsajttal készíted.
Ha csirkemellel rétegzed a rakott zöldbabot, könnyű és tápláló fogást tehetsz az asztalra.
A csirkecombbal együtt sült, zöldséges tepsis krumpli tökéletes azoknak, akik szeretik, ha a hús és a köret együtt sül.
A tejszínes, sajtos tepsis krumpli húsmentes főfogásként vagy ünnepi köretként egyaránt jól működik.
Még finomabb lesz a nyárvégi lecsó, ha padlizsánt és cukkinit is főzöl hozzá.
A selymes tejszín a húsokhoz, a tésztákhoz és a levesekhez is nagyon jól megy.
A paradicsomos, darált húsos raguval egybe sütött rakott patisszon hamisítatlan nyári egytálétel.
A hamis pizza éppúgy tepsiben sül, mint eredeti társa, de az alapját élesztős tészta helyett zöldség adja.
A csodás tepsis krumpli hagymától szaftos, és ropogós baconcsíkok adják meg az ízét.
A görögök rakott padlizsánja, vagyis a muszaka akkor a legfinomabb, ha sűrű, dús rajta a besamelmártás.
A magyar konyha egyik legkedveltebb ételei közé tartozik a sűrű paradicsomos szószban főtt töltött paprika.
A paradicsomos, rizses csirke szaftos combfiléből készül, és sütőben érnek össze az ízei.
A darált hús és a zöldségek párosításával igazán változatos fogásokat tehetsz az asztalra.
A zöldséges, rizses csirkemellben az a csodás, hogy minden hozzávaló egyetlen serpenyőben készül.
A tojásos nokedli örök kedvenc, kiadós, nem túl bonyolult, gyorsan összedobható. Az ecetes saláta pedig szinte kötelező hozzá.
Bár az olaszok előételként eszik a rizottót, a csirkés, zöldséges változat olyan laktató, hogy főfogás is lehet belőle.
A krumplival rétegzett, selymes rakott cukkini köretként vagy önálló fogásként is megállja a helyét.
Az intenzív ízű sajtok szerelmeseinek kötelező kipróbálni ezt a krémes, camembert-es rakott krumplit.
A zöldséges, kolbászos rizs laktató, és alig van vele munka.
A tejszínes rakott gomba hús nélkül is laktató, fenséges egytálétel.
A darált húsos tepsis krumpli egyszerű elven készülő, szerény, mégis laktató vacsora.