Gombás marharagu
Különleges fogás
Ha nem ragaszkodsz a rántott húshoz vasárnap, akkor készíts ínycsiklandozó gombás marharagut. Köretnek a rizs tökéletesen megfelel.

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tényleg jobbak a természetes, bio termékek a testnek? Kiderítettük! (x)

Jobbá tehetik szeretteid életét ezek a személyes ajándékok: mutatjuk, kinek mi jön jól (x)

Kétszer dúsabb és fényes lesz a hajad: otthoni praktikákat és egy szert mutatunk! (x)

Teljesen tisztának érezheted magad ettől az apróságtól: ezt tedd a fürdőszobába! (x)

beauty and style

Gyors frizurák sapka alá, nemcsak hosszú hajból - Videós útmutató »

Így viseld a kockás inget télen: 5 nőies outfit hideg napokra »

Karácsonyfa a körmödre, egyszerűen: ezt a mintát bárki el tudja készíteni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha különleges ebédet szeretnél készíteni vasárnap ebédre, ugyanakkor nem szeretnél nagyon sokat pepecselni, akkor főzz egy jó ragut.

A gomba tökéletesen kiegészíti a marhahúst, a tejszín pedig krémessé teszi. A marha bármelyik részéből elkészítheted a finom fogást.

Gombás marha

Hozzávalók:

  • 50 dkg szín marha
  • 15 dkg csiperke
  • 5 dkg olaj
  • liszt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • fél doboz tejföl
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • szerecsendió
  • petrezselyem

A húst vágd csíkokra, majd a darabokat forgasd lisztbe, és olajon enyhén pirítsd meg. Add hozzá az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.

Öntsd fel két deci vízzel, majd tedd bele a tejszínt. Alacsony lángon párold tíz  percig. Ha már puha a hús, akkor add hozzá a megtisztított, felszeletelt gombát, és sózd meg, valamint fűszerezd borssal, szerecsendióval. Végül keverd bele a tejfölt és a felaprított petrezselymet. Rizzsel kínáld.

Így főzd meg a rizst

A rizs akkor jó, ha pergős, és egy icipicit összeragad, azonban ez a mutatvány nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. Videónkból megtudhatod, hogyan lesz tökéletes a köret.

OLVASD EL EZT IS!

bakonyi1
  • gomba
  • sertéshús

Bakonyi borda

hagymas rostelyos lead
  • húsételek
  • sült

Hagymás rostélyos

Blog.hu ajánló