Krémes házi citromfagyi 3 hozzávalóból
Fagylaltgép nélküli recept
Ilyen finom citromfagyit még nem kóstoltál! A hozzávalók pedig biztos, hogy ott vannak a hűtődben.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Házi fátyolmaszk rizspapírból: simább, ragyogóbb bőr, pillanatok alatt »

Ha így teszel, alapozó nélkül is ragyogni fog a bőröd! Tippek egy őszinte szépségbloggertől »

Tökéletesíti a bőrt, fent tartja a festéket: sminkalap készítése pár lépésben »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy forró kánikulai napon nincs jobb a lágy, hűsítő citromfagyinál. Pillanatok alatt összeállítod, csak azt nehéz kivárni, amíg megfagy.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg porcukor
  • 5 dl joghurt
  • 2 citrom
Recept idők

Elkészítés:

A joghurtot és a porcukrot tedd egy tálba, és gépi habverővel keverd össze jó alaposan. A citromokat facsard ki, és a levüket öntsd a masszába. Reszeld bele a héjat is. A krémet tedd egy műanyag, lezárható dobozba, és mehet is a mélyhűtőbe.

Amikor a fagyi elkezd kristályosodni, félóránként keverd össze, hogy az állaga jó krémes maradjon. Három-négy óra alatt fagy meg teljesen. Fogyasztás előtt 10-15 perccel vedd ki a fagyasztóból, pihentesd szobahőmérsékleten, hogy engedjen egy kicsit, és jól adagolható legyen.

Blog.hu ajánló