Krémes házi citromfagyi 3 hozzávalóból
Fagylaltgép nélküli recept
Ilyen finom citromfagyit még nem kóstoltál! A hozzávalók pedig biztos, hogy ott vannak a hűtődben.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Palvin Barbi talán sosem volt még ennyire formás: dögösebb fürdőruhában, mint valaha »

Nagyon csajos az új hajszíntrend: mindenki megfordul utána az utcán »

9 karcsúsító ruhafazon, ami tökéletes homokóra alakot varázsol - Észbontóan nőiesek! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy forró kánikulai napon nincs jobb a lágy, hűsítő citromfagyinál. Pillanatok alatt összeállítod, csak azt nehéz kivárni, amíg megfagy.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg porcukor
  • 5 dl joghurt
  • 2 citrom
Recept idők

Elkészítés:

A joghurtot és a porcukrot tedd egy tálba, és gépi habverővel keverd össze jó alaposan. A citromokat facsard ki, és a levüket öntsd a masszába. Reszeld bele a héjat is. A krémet tedd egy műanyag, lezárható dobozba, és mehet is a mélyhűtőbe.

Amikor a fagyi elkezd kristályosodni, félóránként keverd össze, hogy az állaga jó krémes maradjon. Három-négy óra alatt fagy meg teljesen. Fogyasztás előtt 10-15 perccel vedd ki a fagyasztóból, pihentesd szobahőmérsékleten, hogy engedjen egy kicsit, és jól adagolható legyen.

Blog.hu ajánló