Szétrobbantja a zsírraktárakat, rákellenes és szépít: 10 étel, amiből egyél sokat
Az antioxidánsoknak látványos hatásuk van.

Minden bizonnyal hallottál már arról, hogy az antioxidánsok a szabadgyökök megkötésével fiatalítanak, halványítják a ráncokat, sőt, az olyan betegségek kockázatát is csökkentik, mint a rák. Most azonban kiderült, a fogyásban is komoly szerepük van.
A Harvard Egyetem tudósai 24 éven keresztül gyűjtöttek adatokat több mint 120 ezer felnőtt körében a vizsgálatokhoz, melyek során az antioxidáns flavonoidok bevitele és a karcsúság közti összefüggéseket is vizsgálták.
Fogyókúra antioxidánsokkal
A kutatók megállapították, hogy azok a résztvevők, akik legalább 194 milligrammot vittek be naponta flavonoidokból, jóval kevesebbet híztak az évek során, mint azok, akik nem érték el ezt a beviteli mennyiséget. Ezt a jelenséget a Creighton Egyetem egy témába vágó tanulmánya azzal magyarázza, hogy az antioxidánsok hatására nő az anyagcsere által nyugalmi állapotban elégetett kalóriák száma, mint ahogy azt emberek és állatok körében is kimutatták a kutatók. Az antioxidánsok tehát serkentik a test zsírégető képességét, ráadásul csupa olyan táplálékban fordulnak elő, amely más hasznos anyagokkal is támogat a fogyásban. Mutatunk tíz olyan ételt, amiben egyben megtalálod a napi 194 milligramm flavonoidot!
OLVASD EL EZT IS!

- vízhajtó
- fogyasztó praktikák
Kihajtják az összes felesleges vizet a szervezetből: 10 táplálék, amivel leereszt az úszógumi

- gyógynövény
- fogyasztó praktikák